Počelo prijavljivanje za Sunčanu Babylino puzijadu

_dj14441

Prijavljivanje za najpopularnije crnogorsko takmičenje za bebe Sunčana Babylino puzijada, koje će biće održano za nedjelju dana u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, počelo je danas,  a pravo učešća imaju bebe koje još nisu prohodale.

Takmičenje beba u puzanju će biti održano u okviru jubilarnog desetog izdanja dječje manifestacije Dan Sunca, koju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije.

Zainteresovani roditelji mogu prijaviti svoje takmičare putem facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inbox) ili mail adrese: [email protected]. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije Dan Sunca, od 10:30 i od 17:30 časova. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, Babylino, obezbijediće poklone za sve učesnike puzijade, a organizator će svim takmičarima uručiti diplome.

“Puzijadu organizujemo deveti put i interesovanje je ogromno pa već danima u inboks stranice Dan Sunca stižu pitanja brojnih roditelja u vezi sa početkom prijavljivanja. I ovog puta imamo 90 takmičarskih mjesta pa pozivamo sve zainteresovane da prijave pošalju što prije jer su u januarskom izdanju takmičenja sva mjesta popunjena za samo 8 sati od momenta objave početka. Aktuelni rekord puzijade iznosi 4 sekunde i 22 stotinke, a postavio ga je Nikola Vidić iz Podgorice u toku januarskog izdanja takmičenja”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

_dj14934

Dan Sunca je jedna od najpopularnijih dječijih manifestacija, a ovogodišnje izdanje biće posebno svečano zbog proslave desetog rođendana. Mališani će i ovog puta imati priliku da nešto novo nauče tokom kreativno-edukativnih radionica koje će biti organizovane u prijepodnevnom dijelu programa, na parkingu ispred Zare, zatim da se oprobaju u raznim sportovima, učestvuju u zabavnim aktivnostima u kreativnom kutku i uživaju u nastupima vršnjaka koji će se odvijati u centralnom atrijumu Delte.

Program manifestacije dostupan je na facebook stranici Dan Sunca i sajtu agencije Memento.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply