U Cineplexx stižu dvije animirane avanture

Bioskop Cineplexx Big Fashion obradovaće svoju publiku u subotu, 20. aprila, kada će u okviru akcije Super subota ulaznice za sve filmske naslove na repertoaru biti po sniženoj cijeni od dva eura. Publika će imati priliku da uživa u najnovijim filmovima, a ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Pored akcije Super subota na repertoaru bioskopa od sjutar će se naći nekoliko novih filmova.

Građanski rat je uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti, koja balansira na tankoj ivici velikih sukoba. Ovo je do sada najskuplji akcioni film reditelja Aleksa Garlanda i studija A24, sa zvjezdanom glumačkom postavom. Autor poznat po filmovima Eks Mašina i Istrebljenje snimio je djelo čija se radnja odvija u Sjedinjenim Državama u ne tako dalekoj budućnosti.

Radnja prati grupu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio cijelu zemlju. Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada SAD se pretvara u distopijski režim, a radikalne grupe učestvuju u političkom nasilju. Film obiluje intrigantnim zapletima, sjajnom muzikom I istražuje duboke podjele unutar američkog društva, predstavljajući mračnu i pomalo proročansku viziju budućnosti.

Film Bezgrešna je horor sa Sidni Svini, zvijezdom serije Euforija, u glavnoj ulozi.

Cecilija, duboko religiozna žena, započinje novo poglavlje u svom životu kad je s velikim entuzijazmom dočekaju u predivnom i slavnom italijanskom samostanu. Na prvi pogled, samostan izgleda kao oaza spokoja, a Cecilija je srećna što može da doprinese zajednici koja ju je srdačno prihvatila. Međutim, njen san o mirnom životu brzo se pretvara u noćnu moru dok otkriva užasne tajne unutar samostanskih zidina.

Od poznatog francuskog reditelja stiže još jedan socijalno angažovan film – Teška godina.

U dugovima do guše Albert i Bruno obraćaju se socijalnom radniku kako bi im pomogao da se izbore sa svojim životima. Na jednoj od grupnih sesija nailaze na susjednu salu za sastanke u kojoj se okupljaju mladi aktivisti predvođeni živahnim organizatorom. Privučeni više besplatnim pivom i čipsom nego borbom grupe protiv konzumerizma i odbranom životne sredine Albert i Bruno se pridružuju pokretu bez mnogo ubjeđenja, ali ubrzo počinju da osjećaju priliku za promjene.

Supermarket  je domaći film reditelja Nemanje Bečanovića. Svjetsku premijeru imao je u novembru prethodne godine, na festival A kategorije u Estoniji.

Beskućnik već godinu dana neometano živi u supermarketu. Danju je skriven u ventilacijskom sistemu gdje spava, a uveče kada se supermarket zatvori izlazi da bi uživao u pogodnostima ponude. Njegov mir jedne noći narušava Robert, bivši radnik obezbjeđenja supermarketa, koji se nakon otkaza takođe odlučio “useliti” u prodavnicu, a budući da je radio u sektoru nadzora, znao je kako da ugasi alarm i nadzorne kamere. Beskućnik oprezno prihvata novo poznanstvo i tako rješava problem usamljenosti.

U Cineplexx stiže i Nojeva barka – nova animirana avantura za najmlađe, koja predstavlja zabavan i originalan pristup jednoj od najikonografskijih i najpoznatijih priča svih vremena, sa ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova.

Film prati dva miša, harizmatičnog pjesnika sa užasnom tremom na pozornici i šarmantnog gitaristu. Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smiju da uđu na Nojevu barku. Uz pomoć lukavog škrguta i sreće koja im se nasmiješila, Vini i Tito uspijevaju neprimjetno da uđu na Barku i zajedno spriječe sukob između mesoždera i biljojeda. Sinhronizovano!

Francuski animirani film Nina i ježeva tajna govori o odnosu djevojčice Nine i njenog oca koji iznenada ostaje bez posla.

Nina voli da sluša priče za laku noć koje joj priča njen otac, priče o ježu koji otkriva svijet. Jedne večeri zaokupljen poslom otac ne dolazi da ispriča novu avanturu, a Nina saznaje da je on upravo izgubio posao u fabrici. Svijet joj se okreće naglavačke i spremna je da pronađe rješenje kako bi mu pomogla. Sa svojom prijateljicom, ona kreće u potragu za spasavanje života koja vodi do otkrića skrivenog blaga u fabrici. Film je sinhronizovan.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply