Novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

Od danas je na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion nekoliko novih filmova. Posjetioci već večeras u 20 časova mogu uživati u događaju Blockbuster night – Godzila x Kong: Novo carstvo, kada ih očekuje originalni poster filma i poklon uz kupljenu ulaznicu.

Nova bioskopska sedmica biće uzbudljiva i za najmlađu publiku, jer su na repertoaru i dva animirana filma.

Sukob najvećih filmskih čudovišta, nezaustavljive Godzile i gigantskog King Konga, čeka se još od 1962. godine, kad su se prvi put sreli na filmskom platnu. Svijet je spreman za još jednu borbu. Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja kreću jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost. Dvije najmoćnije sile prirode na planeti sukobljavaju se u najspektakularnijoj bici svih vremena.

Na repertoaru je psihološki triler Majčinski instinkt. Sa oskarovkama Džesikom Čejstin i En Hatavej u glavnim ulogama, ovaj uznemirujući triler prati priču o dvije najbolje prijateljice i komšinice, Alis i Selin, čiji savršeni životi u predgrađu 60-ih godina bivaju brutalno narušeni tragičnom nesrećom. Inspirisan istoimenim bestseler romanom Barbare Abel, Majčinski instinkt vodi nas kroz kompleksne odnose, emotivne lomove i mračne tajne koje se kriju iza fasade savršenih života. Ovo filmsko ostvarenje navešće vas da se zapitate koliko poznajete ljude oko sebe i da li je zaista moguće sakriti svoje prave emocije i instinkte čak i od najbližih.

Film Dječak i čaplja je dobitnik Oskara u kategoriji najboljeg dugometražnog animiranog ostvarenja. Dječak i čaplja navodno je posljednji film velikog japanskog animatora Hajaa Mijazakija, suosnvača Studija Gibli i višestrukog dobitnika Oskara. Kritika je ovo animirano ostvarenje proglasila vrhuncem Mijazakijeve karijere, posebno hvaleći isprepletene priče o odrastanju sa maštovitom animacijom.

Nakon što izgubi majku u ratu, dječak Mahito seli se na porodično imanje na selu. Tamo ga niz tajanstvenih događaja vodi do drevnog tornja, u kojem obitava nestašna siva čaplja. Mahito će slijediti čaplju u fantastičan svijet na razmeđu života i smrti, upuštajući se u epsku avanturu u kojoj će naučiti mnogo toga o svijetu, ali i o sebi.

Zasnovan na nevjerovatnoj istinitoj priči, film Artur kralj prati priču o psu koji mijenja život profesionalnog avanturiste. 

Tokom deset dana i 700 kilometara, neraskidiva veza stvara se između profesionalnog avanturističkog trkača Majkla Lajta i uličnog psa, saputnika koji dobija ime Artur. Film prati Lajta, koji očajnički želi posljednju šansu za pobjedu i koji ubjeđuje sponzora da podrži njega i tim sportista na Svjetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici. I dok je tim gurnut do svojih najviših granica izdržljivosti, Artur na potpuno drugačiji način pokazuje šta pobjeda, odanost i prijateljstvo zaista znače.

Hurija je filmska priča o nadarenoj plesačici koja sanja da se pridruži Alžirskom nacionalnom baletu. Da bi sastavila kraj s krajem, danju radi kao čistačica, a tokom noći se kladi u tajnim tučama. Nakon što biva napadnuta, budi se u bolnici. Prognoza je mračna: ne može da govori i sigurno nikada više neće plesati. Odbijajući da napusti svoj san, ona se, srcem i dušom, fokusira na svoj fizički oporavak. U centru za rehabilitaciju upoznaje druge žene koje su doživjele slične tragedije. Hurija odlučuje da im pomogne da prevaziđu svoja ranjena tijela i usprave se – tako što će ih naučiti kako da plešu.

Vau vau zvijezda 2 je nova animirana avantura za najmlađe. Bodi je tibetanski mastif od koga se očekuje da bude slijedeći seoski čuvar stada veselih ovaca, ali nema strasti da preuzme tu ulogu. Bodi želi da postane najveća zvijezda rokenrola! Godinu dana nakon prve emisije: Bodi i njegov bend su postali lokalno poznati – čak imaju i vjerne fanove! Ali kada im muzički mogul po imenu Lang pruži priliku da idu na turneju sa pop senzacijom, Lil Foki – Bodi i njegovi prijatelji shvate da slava ima svoju cijenu i na kraju otkriju da samo ako ostanete vjerni sebi možete da oslobodite moć muzike. Sinhronizovano!

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply