Sjutra u bioskopu Cineplexx događaj namijenjen ljubiteljima anima

Bioskop Cineplexx će u četvrtak, 25. aprila biti mjesto okupljanja svih ljubitelja japanske animacije. Posjetioci će imati jedinstvenu priliku da iskuse djelić japanske kulture, dok neke od njih očekuju i pokloni. Početak filma je zakazan za 20 časova, a prije projekcije od 19.30 h svi anime fanovi moći će da uživaju u originalnom ukusu japanskog zelenog čaja, posebnoj tehnici pravljenja origamija i druženju sa gejšom, za šta će se pobrinuti Udruženje Japanski ugao u Podgorici. Za najsrećnije posjetioce GameS je obezbijedio poklone iznenađenja, dok će svi posjetioci uz ulaznicu iz filma moći da ostvare 15% popusta na Funko figure, mange i ostale akcione figure u GameS shopu u Big Fashionu!

Porodica špijuna šifra: Bijelo novi je anime naslov koji će vas oduševiti, reditelja Takašija Katagirija.

On je špijun. Ona je ubica. Zajedno, Loid i Jor kriju svoje dvostruke živote dok se pretvaraju da imaju savršenu porodicu. Njihova usvojena kćerka Anja, telepata, zna tajne svojih roditelja, bez njihovog znanja. Dok pod maskom vodi svoju porodicu na zimsko putovanje, Loidov pokušaj da napreduje na svojoj trenutnoj misiji “Operacija Striks” postaje težak kada se Anja greškom umiješa i pokrene događaje koji ugrožavaju mir u svijetu. Titlovano!

Pored Anime Night događaja i filma Porodica Špijuna šifra: Bijelo, ove sedmice posjetioce očekuje još nekoliko novih filmova.

Film Rivali predstavlja intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta. Reditelj Luka Gvadanjino, poznat po besprekornom smislu za estetiku, na velika se platna vraća ovom napetom dramom i brilijantnom Zendajom u glavnoj ulozi. Taši, nekada velika teniska nada, trenirala je svog supruga Arta za uspjeh na Grend Slem turnirima. Kako bi ga izvukla iz niza poraza, tjera ga da igra na turniru nižeg ranga, tzv. “čelindžeru”, gdje će se suočiti sa Patrikom, poraženim rivalom s kojim oboje imaju komplikovanu prošlost. Ovo filmsko ostvarenje nije samo sportska drama – to je razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, ali i film o kojem će svi govoriti.

Glavne uloge u filmu tumače Zendaja, Džoš O‘Konor i Majk Fejst.

Kaskader je akciona komedija sa Rajanom Goslingom i Emili Blant u glavnim ulogama.

Rajan Gosling tumači ulogu kaskadera, kojeg kao i sve članove tog esnafa, raznose, pucaju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Sada, neposredno poslije nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvijezdu, da otkrije zavjeru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao.

Film reditelja Dejvida Lejča, koji je sam nekada bio kaskader, obećava da će pružiti akciju koja vjerno odražava duh kaskaderskog posla. U filmu su korišćene neke tehnike koje se danas rijetko viđaju, poput “cannon rollsa”, klasičnog kaskaderskog trika koji je bio neophodan za ovaj film. Upravo je u filmu srušen svjetski rekord u “cannon rollsu” koji je do sada držao kaskader Adam Kirli u filmu o Džejmsu Bondu.

Na repertoaru je i film Sjećanje – priča je o susretu dvije usamljene, izmučene duše, koje tragaju za ljubavlju, mirom, prihvatanjem i smislom života.

Silvija je socijalna radnica koja vodi jednostavan, ali osmišljen život: prvo njena kćerka, njen posao i susret sa anonimnim alkoholičarima. Sve se mijenja kada je Saul, koji pati od demencije, isprati do kuće nakon njihovog maturskog okupljanja. Njihov iznenadni susret duboko će uticati na oboje dok otvaraju vrata prošlosti.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply