Novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion od danas je nekoliko novih filmova, među kojima i animirana porodična avantura Baba Jaga.

U bajkovitom kraljevstvu, u kolibi kraj močvare živi riđokosa vještica Jaga zajedno sa svojim mačkom pronalazačem i veselim kućnim vilenjacima. Da bi postala bolja vještica potrebna joj je knjiga čarolija, koju je prije mnogo godina ukrala zla čarobnica Beladona. Jednog dana, neočekivana posjeta princeze Safir nudi Jagi priliku da se obračuna sa svojim zakletim neprijateljem. Princeza Sofija i Baba Jaga sa malenom družinom kreću na put pun izazova i raznih pustolovina. Film je sinhronizovan.

Publika Cineplexxa može od danas odgledati i filmsko ostvarenje Uspavani psi.

Film u kome glavnu ulogu tumači dobitnik Oskara i jedan od najboljih i najvoljenijih glumaca današnjice, Rasel Krou, oduševiće ljubitelje misterioznih, kriminalističkih priča, koje bude osjećaj neizvjesnosti, napetosti, ali i podižu nivo adrenalina.

Bivši detektiv za ubistva Roj Friman prolazi kroz najsavremeniju terapiju za Alchajmerovu bolest kada se od njega traži da preispita brutalan slučaj iz svoje prošlosti- jezivo ubistvo poznatog profesora koledža. Zatvorenik osuđen na smrt kojeg je Roj uhapsio deset godina ranije se izjasnio kao nevin. Zaintrigiran, boreći se da povrati pamćenje, Roj angažuje svog bivšeg partnera da mu pomogne da ponovo pokrene istragu. Ovog puta, stvari se odvijaju sasvim drugačije dok se približavaju misterioznoj ženi, Lori. Kada se iskrivljeni slojevi ogule otkrivajući zamršenu mrežu laži, Roj je primoran da se suoči sa užasnom stvarnošću koja zauvijek mijenja njegov svijet.

Na novom repertoaru je i horor Baghed: Glas mrtvih. Poslije smrti svog oca, Iris saznaje da je naslijedila propali, vjekovni pab. Putuje u Berlin kako bi potvrdila očevu smrt i riješila pitanje nasljedstva. Nažalost, ne zna da će potpisom ugovora, postati neraskidivo povezana sa bićem koje obitava u podrumu paba – Baghedom – stvorenjem koje može da mijenja oblik i pretvara se u mrtve. Dvije hiljade eura za dva minuta s bićem dovoljni su da očajni ublaže svoju tugu. Nil, koji je izgubio suprugu, prvi je klijent. Uskoro otkrivaju da kršenje pravila od dva minuta može da ima zastrašujuće posljedice. Sa prijateljicom Kejti, Iris mora da se bori da zadrži kontrolu nad Baghedom i pronađe način kako da ga uništi prije nego što on uništi njih.

Nakon premijernog prikazivanja u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Veneciji, filmsko ostvarenje Tuđa djeca, rediteljke Rebeke Zlotovski stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Big Fashion. Francuska glumica Virdžinija Efira tumači ulogu Rejčel, žene koja voli svoj život, svoje studente, svoje prijatelje, svog bivšeg supruga i časove gitare na koje redovno odlazi.

Uskoro se zaljubulje u Alija, novog dečka te se vrlo brzo zbližava sa njegovom četvorogodišnjom kćerkom Lejlom. Uveče je priprema za krevet, pazi na nju, voli je poput majke… ali ona nije njena majka. Barem ne još. Rejčel ima 40 godina. Njena želja za stvaranjem vlastite porodice svakog dana je sve jača, a biološki sat nemilosrdno otkucava. Je li prekasno?

Čelična kandža je istinita priča o nerazdvojnoj braći Von Erik koji su ispisali istoriju u profesionalnom rvanju početkom osamdesetih godina prošlog vijeka. Kroz tragediju i trijumf, a u sjenci svog dominantnog oca i trenera, braća teže da na sportskoj sceni dosegnu svoju besmrtnost.

Film Zemlja loših prati elitni tim za ekstrakciju koji mora da ode iza neprijateljskih linija da bi spasio vrhunsku opremu i taoce. Akcija je zagarantovana svakog minuta filma, a pored Rasela Kroua, u njemu se nalazi nekoliko poznatih imena – Lijam Hemsvort i Milo Ventimilja.

Dupla radost uz Premium karticu

Svakog vikenda u bioskopu Cineplexx Big Fashion sve korisnike Premium programa Hipotekarne banke očekuje sjajna akcija!

Uz dvije ulaznice plaćene Premium karticom posjetioci dobijaju na poklon gratis meni za dvoje. Akcija počinje od subote, 23. marta.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply