Donatori

2012-12-21 13.21.11Udruženju Roditelji pomažu njegovi članovi, pojedinci i kompanije, koji su prepoznali važnost našeg rada.

Aktivirali smo i mogućnost doniranja novca Udruženju elektronskim putem, na portalu Roditelji.me. Osim te mogućnosti svi zainteresovani koji žele, mogu i da uplate donaciju i putem žiro računa udruženja: 530-20113-08.

Novac od donacija se prvenstveno koristi za opremanje prostorija udruženja Roditelji i aktivnosti koje reliazujemo.

Zahvaljujemo se svim donatorima koji su novcem, svojim uslugama ali i na drugačije načine, poput obezbjeđivanja inventara i opreme za prostorije pomogli rad udruženja Roditelji.

Donatorima udruženje Roditelji garantuje da će donacije biti iskorištene i utrošene namjenski u skladu sa određenim prioritetima koje definiše upravni odbor i aktivni članovi.

Na ovom linku je spisak donatora (fizičkih i pravnih lica). Ukoliko želite da ostanete anonimni molimo vas da nas o tome obavijestite putem maila [email protected]

Udruženje Roditelji se obavezuje da će čuvati privatnost svih donatora i korisnika usluga. Ukoliko se predmislite za donaciju možete nas u roku od 15 dana obavijestiti o tome i novac će vam biti vraćen.

 

Leave a Reply