Novi repertoar od sjutra u bioskopu Cineplexx

Akcija Cineplexx Specijal, koja nudi uživanje u odabranim vrhunskim filmovima po specijalnoj cijeni ulaznice od 2,50 eura, biće organizovana i ove nedjelje, 7. aprila u bioskopu Cineplexx Big Fashion.

“Nedjelja je dan za odmor, porodicu, prijatelje i naravno, za uživanje u čarobnom svijetu filma. U skladu sa tim, bioskop Cineplexx Big Fashion svake prve nedjelje u mjesecu organizuje akciju Cineplexx Specijal. Ove nedjelje, 7. aprila u okviru ove akcije na repertoaru će se naći filmovi: Nedelja, Jadna stvorenja, Amelijina djeca, Bob Marli – One love, kao i sinhronizovani animirani film Priča o čarobnom maču”, poručuju iz Cineplexxa.

Pored ove akcije, na redovnom repertoaru bioskopa  od sjutra će se naći nekoliko novih filmskih ostvarenja.

Prvo predskazanje je priča koja prethodi čuvenom horor klasiku iz 1976. godine, dobitniku nagrade Oskar za najbolju muziku.

Danas, skoro 50 godina kasnije 20th Century studio donosi scenario koji opisuje šta je sve prethodilo toj poznataj priči. Nel Tajger Fri igra mladu Amerikanku koja je, kako bi započela život u službi crkve, poslata u Rim. Nailazeći na tamu pod čijim uticajem dovodi u sumnju sopstvenu vjeru, stvari oko nje izmiču kontroli, a zavjera koju razotkriva ima za cilj rađanje otjelovljenja zla.

U glumačkoj postavi filma, pored Bila Naja, brazilske glumice Sonje Brage i mlade Neli Tajger Fri, na setu filma rediteljke Arkaše Stivenson našla se i glumica iz Srbije, Milena Božić.

Za danas toliko naziv je filma koji podsjeća da je život lijep. Ovo filmsko ostvarenje koje odiše toplinom, ljubavlju i radošću, donosi priču o jednoj porodici koja je zaljubljena u život, uzdižući realnost iznad tla, tjerajući tamne oblake vedrinom. Sve počinje kada Šarenci spremaju omiljene im kolače- čupavace i time mame najstarijeg brata da se vrati kući. Vrijeme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima. Porodicu koju bez opterećenja raduju male stvari, na bioskopskom platnu predstavljaju glumci Filip Đurić, Nikola Rakočević, Ivana Vuković, djevojčica Miona Pejković, odnosno Moca, Vasa, Višnja i Marta, a sa njima na platnu su i Goran Bogdan i Milica Jovović tumačeći Mocinog kuma Duška i njegovu ćerku Vanju. Ovaj film namijenjen je apsloutno svima i mogu da ga gledaju jednako i djeca i odrasli.

Sa vizionarskom režijom i izvanrednim glumačkim izvođenjem, Dev Patel je stvorio priču Monkey Man koja je zarobila pažnju publike i kritičara širom svijeta.

Nakon što se proslavio u oskarovskom filmu Milioner sa ulice, Dev Patel, glumac nominovan za Oskara (Lav, 2016) odlučio je da režira brutalan akcioni film osvete. Radnja filma inspirisana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel u filmu igra mladića poznatog samo kao Kid koji se svako veče, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Poslije mnogo godina potisnutog bijesa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok u njemu ključa trauma iz djetinjstva, njegove ruke s misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply