Za rođene 5. oktobra specijalna iznenađenja u Delti

delta rodjendan.jpgDjeca iz cijele Crne Gore koja 5. oktobra pune 5 godina, kada Delta City u Podgorici  slavi peti rođendan, pozvana su na zajedničku proslavu  1. oktobra u 12 sati i specijalna iznenađenja, za koja je potrebno prethodno ih prijaviti.

Prijavljivanje traje do nedjelje, 29. septembra, a svi detalji i kontakti se mogu pronaći na sajtu Delta city-ja. Za zajedničku proslavu i poklone se mogu prijaviti i odrasli, a biće im uručene na dan proslave u 13 sati.

Program namijenjen najmlađima počeće od 12 sati kada će ih pozdraviti dječja zvijezda Katarina Bogićević, koja se proslavila u šou Ja imam talenat.

U 12 sati i 30 minuta nastupiće jedan od najpopularnijih dječjih horova u Crnoj Gori – Zvjezdice.

U 13 sati i 15 minuta najmlađoj publici polučasovnim koncertom predstaviće se zvijezde dječjih festivala, a već u 14 sati baletska grupa Princeza Ksenija. Art grupa Montenegro nastupiće u 14:30, a pola sata kasnije djeca iz vrtića Vini Pu iz Budve, Svetionik iz Bara, Mali princ iz i Pinokio iz Podgorice uveličaće program svojim nastupom, specijalno osmišljenim za ovu priliku. Prvi dio programa zatvoriće plesna škola Matrix svojim zanimljivim programom u 15 sati i 30 minuta.

Centralna proslava počinje u 18 sati. Nesumnjivo najočekivaniji dio programa je spektakularni nastup cirkuske trupe Golden stars iz Ukraine čiji će nezaboravni performans početi u 18 sati i 30 minuta. Od 19 i 30 mini koncert održaće Nina Žižić i Danijel Alibabić.

Novo jednočasovno predstavljanje cirkuske trupe Golden stars biće organizovano u 20 sati i 30 minuta, a od 21 i 30 svi posjetioci uživaće u zvucima gostujućeg DJ-a.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply