Danas je Dan sunca

PrintDječija manifestacija Dan Sunca biće od 10 sati sedmi put mjesto zabave mališana koji će imati priliku da nauče puno toga novog i uživaju.

Program manifestacije trajaće do 20 sati i 30 minuta, a dešavanja će biti organizovana na parkingu šoping mall-a Delta City i u centralnom atrijumu.

Od 10 do 13 sati na parkingu ispred Delte biće organizovane kreativno-edukativne radionice u toku kojih će sa djecom raditi predstavnici nevladinih organizacija  Pružite nam šansu, Ekološki pokret Ozon, Djeca prije svega, zatim kuvar i nutricionista Žarko Vučinić, kreativni studio Abeceda, vajarka Nada Kažić, i predstavnici kompanija Metalac, Podravka, Erste Banka, „Klikovac“ i Rokšped.

Tokom sportskog programa od 13 do 15 časova mališani će moći da se oprobaju u fudbalu i rukometu u čemu će im pomoći Škola fudbala Calcio i ŽRK Podgorica 2013.

U centralnom atrijumu Delte, od 10 do 12 sati i od 17 do 18 sati i 30 minuta planirano je takmičenje beba u puzanju, Sunčana NUK Puzijada. Priliku da se takmiči u trećoj crnogorskoj puzijadi imaće čak 90 beba.

„Interesovanje za treću crnogorsku puzijadu je zaista veliko pa je lista od 72 takmičara popunjena za nepuna četiri dana. S obzirom na veliki broj prijava koje su pristizale i nakon zaključenja liste, u dogovoru sa sponzorom, listu smo proširili na 90 učesnika, tako da je priliku da se takmiči dobilo još 18 beba čije su prijave pristigle neposredno nakon zaključenja liste“, kazala je menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito, Danijela Knežević. Ova agencija je organizator manifestacije Dan sunca.

U centralnom atrijumu Delte od 10 do 13 sati posjetioci manifestacije će moći da se druže i sa fotografom Aleksandrom Jaredićem i da se upoznaju sa proizvodima brenda Dr. Pasha.

Popodnevni dio programa rezervisan je za sportske aktivnosti, ples i pjesmu. Nakon drugog dijela Sunčane NUK Puzijade, kada će glavne zvijezde biti bebe, od 18 sati i 45 minuta na scenu će stupiti mališani predškolskog i mlađeg školskog uzrasta koji će moći da učestvuju u raznim sportskim takmičenjima, u dijelu programa pod nazivom Sportske Igrarije.

djeca na danu suncaImaće priliku da se oprobaju i u raznim sporskim igrama, a za najbolje će biti obezbjeđeni pokloni. Ovaj segment programa vodiće popularni dječji animator Žarko Stanišić. U isto vrijeme, drugari koji vole da zaposle prstiće moći će da se zabave u Kreativnom kutku u kojem će ih čekati veseli tim kreativne igraonice Kids’ Time.

Od 19 sati i 30 minuta posjetioci manifestacije će uživati u nastupima plesača iz Kulturnog Centra Beauty i dječijeg hora Zvjezdice koji će izvesti nekoliko numera sa novog albuma Baš je dobro dobar biti.

U toku popodnevnog programa manifestacije biće proglašeni i pobjednici nagradnog konkursa Sunčani kreativci koji je organizovan na facebook stranici Dan Sunca.

Svi pristigli radovi biće izloženi u centralnom atrijumu Delta City-ja, a posjetioci će od 10 do 18 časova moći da glasaju za one koji im se najviše dopadaju. Autori tri rada sa najvećim brojem glasova biće nagrađeni poklon paketom Dan Sunca i diplomom Najbolji Sunčani kreativac. Poklone za najbolje kreativce obezbijedila je knjižara Dijak.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply