U više gradova predavanje dječjeg psihijatra o spektru autističnih poremećaja

Dječji psihijatar i načelnica klinike za djecu i omladinu Instituta za mentalno zdravlje u Beogradu, doc dr Milica Pejović Milovančević održaće narednih dana u Podgorici, Nikšiću, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Baru predavanje za roditelje i sve zainteresovane o Spektru autističnih poremećaja.

U Podgorici će predavanje biti održano u četvrtak, 2. februara u 18 sati, u amfiteatru Institituta za javno zdravlje u Podgorici.

Predavanje je namijenjeno roditeljima koji imaju djecu sa zdravstvenim problemima iz spektra autističnih poremećaja kao i svim zainteresovanim građanima i zdravstvenim radnicima.

Nakon predavanja roditelji će imati priliku da sa doktorkom porazgovaraju i postavljaju joj pitanja u vezi sa zdravljem njihove djece.

Predavanja organizuje Institut za javno zdravlje Crne Gore.

Najavljeno da će predavanje u Nikšiću biti u petak, u Herceg Novom i Kotoru u subotu (Kotor 17 sati i 30 minuta u pres sali Centra za kulturu „Nikola Đurković”), a u nedjelju u Budvi i Baru, a detalji o mjestu i vremenu, kako su saopštili iz Instituta, biće objavljeni preko lokalnih sredstava informisanja.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. dvranesredzic

    Da li cete napraviti neki sazetak doktorkinih odgovora koji vam se ucine najzanimljivijim (prvenstveno mislim na vezu autizma i vakcinisanja) i objaviti? Bilo bi lijepo jer mnogi zainteresovani nisu u prilici da dodju…

Leave a Reply