U više gradova predavanje dječjeg psihijatra o spektru autističnih poremećaja

Dječji psihijatar i načelnica klinike za djecu i omladinu Instituta za mentalno zdravlje u Beogradu, doc dr Milica Pejović Milovančević održaće narednih dana u Podgorici, Nikšiću, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Baru predavanje za roditelje i sve zainteresovane o Spektru autističnih poremećaja.

U Podgorici će predavanje biti održano u četvrtak, 2. februara u 18 sati, u amfiteatru Institituta za javno zdravlje u Podgorici.

Predavanje je namijenjeno roditeljima koji imaju djecu sa zdravstvenim problemima iz spektra autističnih poremećaja kao i svim zainteresovanim građanima i zdravstvenim radnicima.

Nakon predavanja roditelji će imati priliku da sa doktorkom porazgovaraju i postavljaju joj pitanja u vezi sa zdravljem njihove djece.

Predavanja organizuje Institut za javno zdravlje Crne Gore.

Najavljeno da će predavanje u Nikšiću biti u petak, u Herceg Novom i Kotoru u subotu (Kotor 17 sati i 30 minuta u pres sali Centra za kulturu „Nikola Đurković”), a u nedjelju u Budvi i Baru, a detalji o mjestu i vremenu, kako su saopštili iz Instituta, biće objavljeni preko lokalnih sredstava informisanja.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. dvranesredzic

    Da li cete napraviti neki sazetak doktorkinih odgovora koji vam se ucine najzanimljivijim (prvenstveno mislim na vezu autizma i vakcinisanja) i objaviti? Bilo bi lijepo jer mnogi zainteresovani nisu u prilici da dodju…

Leave a Reply