Za vikend Igra s lutkama (3+) i Ah, šta sve mora jadno dijete (4+)

gradskoGradsko pozorište iz Podgorice izvešće u toku juna samo dvije predstave, i to dječije – Igra s lutkama (3+) i Ah, šta sve mora jadno dijete (4+).

U sali Dodest Kulturno-infomativnog centra Podgorica, u subotu, 7. juna od 12 sati biće igrana Igra s lutkama, a dan kasnije, u isto vrijeme i u istoj sali djeca i roditelji će moći da gledaju predstavu Ah, šta sve mora jadno dijete.

Portal Roditelji poklanja po dvije ulaznice najbržem registrovanim korisniku koji od ovog momenta proslijedi na našu email adresu contact@roditelji.me poruku sa nazvom predstave. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

U prvom dijelu predstave Igra sa lutkama djeci se pokazuje kako se pravi lutkarsko pozorište, kako bi mogli i sami da naprave lutkarsku predstavu, a drugi dio predstave je bajka Crvenkapa.  Rreditelj predstave je Ljubomir Ralčev. U predstavi igraju Dijana Dragojević, Vesna Vujošević,  Sejfo Seferović, Željko Radunović,  a šaptač je Bosiljka Stanišić.  Za scenografiju i lutke je zadužena Iva Hadzijeva, a kompozitor je Rajko Kadović.

Ah, šta sve mora jadno dijete je duhovita priča o začeću i dolasku na svijet djeteta, njegovim prvim koracima i mukama sazrijevanja i odrastanju, koja je jednako zanimljiva i poučna, kako djeci tako i roditeljima.

U predstavi igraju Dijana Dragojević, Dejan Đonović, Sejfo Seferović, Ivona Čović/Katarina Krek, a režirao je Miroslav Mima Janković.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply