Za vikend Igra s lutkama (3+) i Ah, šta sve mora jadno dijete (4+)

gradskoGradsko pozorište iz Podgorice izvešće u toku juna samo dvije predstave, i to dječije – Igra s lutkama (3+) i Ah, šta sve mora jadno dijete (4+).

U sali Dodest Kulturno-infomativnog centra Podgorica, u subotu, 7. juna od 12 sati biće igrana Igra s lutkama, a dan kasnije, u isto vrijeme i u istoj sali djeca i roditelji će moći da gledaju predstavu Ah, šta sve mora jadno dijete.

Portal Roditelji poklanja po dvije ulaznice najbržem registrovanim korisniku koji od ovog momenta proslijedi na našu email adresu [email protected] poruku sa nazvom predstave. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

U prvom dijelu predstave Igra sa lutkama djeci se pokazuje kako se pravi lutkarsko pozorište, kako bi mogli i sami da naprave lutkarsku predstavu, a drugi dio predstave je bajka Crvenkapa.  Rreditelj predstave je Ljubomir Ralčev. U predstavi igraju Dijana Dragojević, Vesna Vujošević,  Sejfo Seferović, Željko Radunović,  a šaptač je Bosiljka Stanišić.  Za scenografiju i lutke je zadužena Iva Hadzijeva, a kompozitor je Rajko Kadović.

Ah, šta sve mora jadno dijete je duhovita priča o začeću i dolasku na svijet djeteta, njegovim prvim koracima i mukama sazrijevanja i odrastanju, koja je jednako zanimljiva i poučna, kako djeci tako i roditeljima.

U predstavi igraju Dijana Dragojević, Dejan Đonović, Sejfo Seferović, Ivona Čović/Katarina Krek, a režirao je Miroslav Mima Janković.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply