U Cineplexx stigle Pustolovine bubamare i crnog mačka

Prva bioskopska sedmica u 2024. godini u Cineplexx Big Fashion donosi novi Miraculous film, kao i ostvarenja – Sluga 2, Noćno kupanje i Sledeći gol dobija.

Tokom božićnih praznika bioskop će raditi po izmijenjenom radnom vremenu i to 6. januara od 11 do 16h, i 8. januara od 13 do 23h.

MIRACULOUS FILM – PUSTOLOVINE BUBAMARE I CRNOG MAČKA

Od danas najmlađi bioskopski posjetioci uživaće u novim dogodovštinama omiljenih junaka u MIRACULOUS FILMU. Svjetski poznati fenomen Mirakulus Bubamara sada je dobio i svoj dugometražni film, očaravajuću priču obogaćenu prelijepom muzikom.

Ne propustite da sa svojom porodicom provedete lijepe zajedničke trenutke uz nezaboravnu filmsku priču, koja će vas na čaroban način odvesti u jedan sasvim drugi svijet, u kome su odvažnost i borba za pravdu najvažniji.

SLUGA 2

Pored uzbudljivih zapleta u filmu, publika će uživati u kadrovima blistave i davne epohe Sankt Peterburga u koju nas vodi ova filmska priča.

U nastavku duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog vijeka, što ga je promijenilo na bolje.

Nakon putovanja u „prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje, koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče.

NOĆNO KUPANJE

Producenti filma M3gan, Atomik monster i Blumhaus, ovoga puta zaranjaju u najdalje dubine straha, predstavljajući nam novi natprirodni triler NOĆNO KUPANJE.

Film je zasnovan na proslavljenom kratkometražnom filmu iz 2014. godine koji su stvorili Brajs Makgvajer i Rod Blekherst. U glavnoj ulozi je Vajat Rasel, koji tumači lik Reja Volera, bivšeg bejzbol prvoligaša, koji se, zbog degenerativne bolesti, prerano penzionisao. Sa zabrinutom suprugom Iv (nominovana za Oskara, Keri Kondon), ćerkom tinejdžerkom Izi i mlađim sinom Eliotom, seli se u novi dom.

Bez obzira na okolnosti, Rej se potajno nada da će se vratiti profesionalnom sportu i ubeđuje Iv da će bazen u dvorištu nove kuće biti zabavna zanimacija za decu, a njemu pružiti dobru fizikalnu terapiju. Ali, mračna tajna iz prošlosti ove kuće oslobodiće zlokobnu silu, koja će uvući porodicu u dubine neobjašnjivog užasa.

SLEDEĆI GOL DOBIJA

Priča o fudbalskom timu Američke Samoe koji je pretrpio najteži poraz u istoriji Svjetskog prvenstva, izgubivši od Australije 31-0. Kako se Svjetsko prvenstvo približava, tim regrutuje svoju sreću, trenera Rongena koji bi im pomogao da preokrenu svoju sudbinu.

KOMPLETAN BIOSKOPSKI PROGRAM

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply