Radionice posvećene plesu, igri i kreativnosti

Naredna sedmica u Razvojnom centru udruženja Roditelji biće posvećena razvoju fine motorike, plesa i ritma, pa će djeca predškolskog uzrasta modelirati tijesto za igru, a školarci razvijati ravnotežu i koordinaciju pokreta.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U utorak 15. avgusta u 19 sati počinje radionica Spretne ručice, namijenjena djeci uzrasta od 2 do 6 godina. Djeca koja budu prisustvovala vježbaće motoriku, družiti se i raditi u grupi ali i razvijati kreativnost. Tako će sa ostalim vršnjacima od domaćeg tijesta za igru praviti različite figurice (voće, životinje..), a imaće i spremne tematske modele po kojim će raditi. Radionicu će voditi Jovana Lutovac i Katarina Čarapić. Broj mjesta je ograničen na 15, a prisustvo i učešće roditelja je obavezno.

U četvrtak, 17. avgusta u 19 sati organizujemo radionicu Osjeti ritam, koja je namijenjena djeci osnovnoškolskog uzrasta. Ples ima brojne pozitivne uticaje na razvoj djeteta. Poznato je da plesači imaju lijepo držanje tijela, dobar osjećaj za ritam, razvijenu ravnotežu i koordinaciju pokreta. Ples budi pozitivan osjećaj, razvija kreativnost i želju za novim saznanjima. Radionicu će voditi plesni koreograf Marija Boljević, koja će kroz unaprijed osmišljene pokrete i igre upoznati djecu sa plesom. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca uzrasta od 5 do 10 godina a broj mjesta je ograničen na 15.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply