Na redu razvijanje istraživačkog duha i kreativnosti

Istraživanje i eksperimentisanje, ali i crtanje i kreativnost biće teme kojima će se naredne sedmice  baviti djeca na radionicama Razvojnog centra udruženja Roditelji.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U utorak, 8. avgusta u 19 sati počinje 2. veoma interesantna radionica pod nazivom Eksperimentaonica. Djeca koja budu prisustvovala ovoj radionici učiće o prirodi i pojavama u prirodi. Takođe, imaće priliku da Istražuju svoju okolinu i dokazuju pojave u prirodi. Cilj radionice je da na zanimljiv način razvijaju kritičko razmišljanje. Podsticaće istraživački duh i mogućnosti rješavanja problema. Radionicu vodi učitelj Sava Kovačević, a namijenjena je uzrastu od 8 do 12 godina. Broj mjesta je ograničen na 15.

U četvrtak, 10. avgusta u 19 sati još jedna Likovna radionica okupiće djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

U toku radionica djeca se detaljno upoznaju sa tehnikama crtanja, slikanja, oblikovanja, usvajaju nova znanja i vještine i razvijaju svoju kreativnost. Tema ove radionice je More. Djeca će imati priliku da saznaju nešto više o komplementarnim parovima, osnovnim i izvedenim bojama primjenjivajući tehniku slikanja temperama. Radionicu vodi diplomirani grafičar Nataša Drešić. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 3 do 10 godina, a broj mjesta je ograničen na 20.

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply