Novogodišnja proslava udruženja Roditelji u Podgorici i Nikšiću

Sa prošlogodišnje proslave

Sa prošlogodišnje proslave u Podgorici

Udruženje Roditelji proslavlja ove godine sa svojim članovima i njihovom djecom, ali i onima koji prate rad organizacije, Novu godinu u dva grada – Podgorici i Nikšiću.

Roditelji koji 26. i 27. decembra žele da na ovaj način obilježe praznike i sa drugim roditeljima i djecom uživaju u različitim sadržajima, koji su besplatni, treba da se prijave do srijede 23. decembra, jer je broj mjesta ograničen. Prijavljivanje za Podgorici je završeno.

U Nikšiću će proslava biti održana u rođendaonici Posejdon (Manastirska 3.) u subotu, 26. decembra od 11 do 13 sati, a u Podgorici dan kasnije, 27. decembra od 12 do 14 u HL klubu (sjeverna tribina gradskog stadiona). I Posejdon i HL klub besplatno su ustupili prostor za organizaciju žurke, a kompletne aktivnosti i sadržaji takođe su obezbijeđeni zahvaljujući dobroj volji nekoliko donatora – pojedinaca i kompanija.

Za prijavu prisustva proslavi u Nikšiću je potrebno ispuniti prijavne formular. Da biste vidjeli formular morate biti registrovani korisnik/ca portala, a proceduru za registraciju možete pronaći ovdje.

PRIJAVA  ZA NIKŠIĆ

    Vaše ime i prezime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaš broj telefona (obavezno)

    Broj djece koju dovodite na žurku:(obavezno)

    Broj odraslih kojih će prisustvovati:(obavezno)

    Sa djecom u Nikšiću družiće se predstavnici Animacije Rođendana Pipi & Noddy, a u Podgorici član udruženja Žarko Stanišić (Žarko Žabac) i Animatori Zabavljatori. U Podgorici će na proslavi nastupiti i djeca solisti Milutin Radulović, Ivana Popović, Jana Božović, Dijana Zabijako i Maša Paović. U posljednjem satu obje proslave, djecu će obradovati Djeda Mraz i dijeliti poklone koje će za djecu prethodo donositi roditelji. Zbog toga je potrebno da na kutiji ili kesi u kojoj će biti poklon bude napisano ime i prezime djeteta.

    Roditelji se mogu uključiti i u pripremu kolača i slatkiša koji će biti posluženi djeci u toku proslave, a za poslastice na žurci za nikšićke roditelje i djecu pobrinula se radionica kolača Au Naturale kao i poslastičarnica Le Gemelle iz Budve. Sokiće za djecu je obezbijedio Merkator Crna Gora.

    Prijavljeni će o detaljima biti obaviješteni putem emaila na adresu koju budu naveli u formularu. Ukoliko potvrda o prijemu prijave ne bude stigla, potrebno je provjeriti spam ili junk foldere ili pozvati na telefon 67 55 00 35 za Podgoricu odnosno 69 379 674.

     

    Procedure i Izazovi Samohranog…

    SOS linija baner

    Comments

    Leave a Reply