U nedjelju kasting za izbor dječjeg mis i mistera svijeta

kasting

U tržnom centru Mall od Montenegro, u nedjelju 8. novembra od 11 sati biće održan prvi izbor za najljepšeg dječaka i djevojčice na prostoru ex Jugoslavije, koji će zatim učestvovati u izboru mis i mistera svijeta.

Agencija World league of beauty and fashion, koja je poslednjih 25 godina vlasnik licence svjetskog izbora za mis i mister za djecu, ustupila je modnom kreatoru Aleksandru Dadu Jovanoviću pravo da organizuje izbor za najljepšeg dječaka i djevojčice na prostoru bivše Jugoslavije. Ove godine, prvi put u Crnoj Gori, djeca će imati priliku da se prijave za ovo  takmičenje u okviru kojeg se u sedam kategorija bira najljepši dječak i djevojčica.

Jovanović zajedno sa Super Star Model Agency i klubom kreativne djece Urban Kids, koji su ujedno i organizatori kastinga širom Crne Gore, uradiće prvi kasting na kome će se uraditi fotografije mališanima. U saopštenju je pojašnjeno da će se osim o izgleda voditi računa i o talenatima djeteta.

“Na izbor mogu da se prijave djeca od 3 do 16 godina. Nakon prvog kastinga slijedi drugi na kojem će osim izgleda žiri ocjenjivati talenat. Finalni kasting biće održan u aprilu i tada će biti poznati pobjednici u svim kategorijama koji stiču pravo učešća na svjetskom izboru za mis i mistera”, kažu organizatori.

Takmičenje će biti održano u Bodrumu od 6. do 16. maja i obaveza takmičara je da se pojave u nošnji države iz koje dolaze i u elegantnoj dugoj haljini-djevojčice, i odijelu-dječaci.

Djeca u nedjelju treba da dođu sa roditeljem i prisustvuju kastingu u Mall of Montenegro, a mogu spremiti recitaciju, otpjevati pjesmu po svom izboru, odigrati uz muzičku numeru ili da pokazati neki crtež.

Učestvovanje na kastingu se plaća 5 eura.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply