U subotu Dan Sunca za sve mališane

DanSunca1

Deveto izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca biće održano u subotu, 19. septembra, u podgoričkom šoping molu Delta City. Bogati program manifestacije i ovog puta obećava mnogo zabave, kreativnih aktivnosti, sportskog razgibavanja, ali i poklona.

Prijepodnevni dio programa rezervisan je za kreativnost, zdravlje i sport. Na parkingu ispred Zare mališani će od 10 do 13 časova imati priliku da učestvuju u kreativno-edukativnim radionicama: Violeta Double care, Dječiji problemi imaju rješenje, Maštoviti kutak, Upoznajmo Podgoricu, Ozi Ozon, Zdravi sendviči uz PIKO – Kreativna kuhinjica, Ispravi se i vježbaj i Papirni svijet. Od 13 časova kreće sportski dio programa u okviru kojeg će svoje vještine pokazati članovi gimnastičarskog kluba Enigma, fudbalskog kluba Calcio, košarkaškog kluba Budućnost Voli i ženskog rukomentog kluba Podgorica 2013.

U centralnom atrijumu Delte od 10:30 kreće najpopularnije crnogorsko takmičenje za najmlađe, Sunčana HiPP puzijada. I ovog puta 90 beba će imati priliku da pokažu koliko brzo mogu da prepuze stazu dužine 3 metra. Aktuelni rekord puzijade je 4 sekunde i 60 stotinki, a ponosni rekorder je Aleksej Krgović iz Bijelog Polja koji ga je postavio tokom zimskog izdanja manifestacije Dan Sunca, 2014. godine. Takmičenje se odvija po grupama pa će 8 trka sa po 6 takmičara biti održano u prijepodnevnom terminu, a 7 trka u poslijepodnevnom terminu, od 17:30h. Svi učesnici puzijade dobiće poklone koje je pripremio HiPP kao i diplome i zahvalnice za učešće od organizatora.

Nakon popodnevnog takmičenja u puzanju, od 17:30h posjetioci manifestacije uživaće u vrlo zanimljivom kolažnom programu tokom kojeg će nastupiti: solisti Djeca Sunca, učenici odjeljenja prvo pet i šesto pet osnovne škole “Mahmut Lekić”, pod vođstvom učiteljice Tamare Markovinović, Žarko Žabac, Dječiji hor Zvjezdice i Kulturni centar Beauty. Tokom dana posjetiocima će se predstaviti i Violeta Double Care, Angie&Me, My Birthday, Hard Rock Cafe, Isla, Grawe, Double L i drugi.

Dan Sunca je popularna dječija manifestacija koja se organizuje već devet godina. Veliki broj mališana svake godine ima priliku da se zabavi i nešto novo nauči tokom zanimljivog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa. Ove godine manifestaciju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply