Počelo prijavljivanje za Sunčanu HiPP puzijadu

puzz

Sunčana HiPP puzijada, popularno takmičenje beba u puzanju, biće održana u subotu, 19. septembra, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, u okviru popularne dječije manifestacije Dan Sunca.

Prijavljivanje za sedmo izdanje ovog zanimljivog takmičenja počelo je danas, a pravo učešća imaju bebe koje još nisu prohodale. Prijavljivanje je omogućeno slanjem poruke u inboks facebook stranice Dan Sunca (www.facebook.com/DanSunca) ili emailom na adresu [email protected] Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja.

U sedmoj crnogorskoj puzijadi moći će da se takmiči 90 beba, a takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i popodnevnom dijelu programa manifestacije Dan Sunca. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, HiPP, i ovog puta će obezbijediti poklone za sve učesnike takmičenja, a organizator će svim učesnicima uručiti diplome.

puzijadaa

„Već danima nas putem facebook stranice Dan Sunca kontaktiraju roditelji i pitaju kada će početi prijavljivanje za najpopularnije takmičenje za bebe pa očekujemo da će i ovog puta spisak od 90 takmičarskih mjesta biti popunjen za samo par dana. Pozivamo sve roditelje koji žele da njihovi mališani učestvuju na ovom jedinstvenom takmičenju da prijavu pošalju što prije“, kazala je Danijela Knežević, PR manifestacije.

Dan Sunca je popularna dječija manifestacija koja se organizuje već 9 godina zaredom. Mališani svake godine imaju priliku da se zabave i nešto novo nauče u toku zanimljivog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa. Ove godine manifestaciju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije.

 

Comments

Leave a Reply