U subotu takmičenje Kad se mame i tate u klupe vrate

Print

U okviru manifestacije Back to School koja se održava u šoping molu Delta City u Podgorici, biće organizovano takmičenje pod nazivom Kad se mame i tate u klupe vrate.

U centralnom atrijumu, od 18 do 21 čas, biće smještena vesela učionica u kojoj će roditelji, u toku 4 školska časa, pokazati kakvo im je opšte znanje odgovarajući na pitanja i rješavajući zadatke iz poznatih školskih predmeta, ali i iz bontona i vještine komuniciranja.

Iz makrektiške agencije Incognito, koja organizuje takmičenje, je saopšteno da će roditelji u toku ovog zanimljivog takmičenja moći da se na kratko vrate u djetinjstvo i prisjete vremena kada su im najveće brige bile da li će ih nastavnik ili nastavnica prozvati i koju ocjenu će dobiti, a djeca će imati priliku da se zabave i uz mnogo smijeha opuste pred početak perioda učenja i brojnih obaveza.

Prijavljivanje za ovo interesantno takmičenje počelo je danas, putem mail adrese [email protected] ili slanjem SMS poruke na broj 069 38 38 98. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime, prezime, datum rođenja i kontakt podatke takmičara. Roditelji koji se pokažu kao najbolji đaci osvojiće poklon vaučere sponzora takmičenja Kids Land i Sport Vision. U takmičenju može učestvovati najviše 20 roditelja.

Manifestacija Back to School završava se u nedjelju, 7. septembra sportsko-zabavnim programom.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply