Nova Diznijeva avantura Zaleđeno kraljevstvo u Cineplexxu

ZaledjenokraljevstvoNajnovija animirana avantura i fantazija  Zaleđeno kraljevstvo koja je izašla iz Diznijevog studija, od danas se može pogledati u bioskopu Cineplexx u Podgorici.

Za ovaj ali i neki od ostalih filmova sa repertoara bioskopa Cineplexx registrovani posjetioci portala Roditelji.me mogu pokušati da dobiju dvije besplatne ulaznice. Nagradićemo osobu koja bude najbrža u slanju email poruke sa nazivom Cineplexx na adresu [email protected].

Osim Zaleđenog kraljevstva, u  bioskop su od danas stigli i 47 Ronin i Vuk sa Vol Strita.

Zaleđeno kraljevstvo (Frozen)  je predivna komedija-avantura. Ana (glas Andrijane Oliverić/ Lejle Hot), neustrašivi je optimista, krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa ekstremnim planinarom Kristofom (glas Ivana Bosiljčića) i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom, kako bi našli njenu sestru Elsu (Jelena Gavrilović), koja je svojim ledenim čarima zaledila kraljevstvo Arendela u vječnu zimu. Susrešće se sa ekstremnim uslovima, poput onih na Everestu, s mističnim trolovima, i urnebesno smiješnim Sneškom po imenu Olaf (glas Stefana Bundala/ Marka Kona), ali Ana i Kristof će sa svim tim morati da se izbore kako bi spasili kraljevstvo.

U akciji, avanturi 47 Ronin Kijanu Rivs se spektakularno vraća akcionoj avanturi. Kad izdajnički vojni zapovjednik ubije njihovog vladara i protjera vojsku, 47 samuraja bez vođe zakleće se na osvetu i vraćanje časti. Otjerani iz svojih domova i raštrkani širom zemlje, ova grupa Ronina moraće da potraži pomoć od Kaija (Rivs) – meleza koga su jednom odbili – za borbu kroz divlji svijet mitskih zvijeri, čarolija mijenjanja oblika i nevjerovatnih užasa. Kad ovaj prognani, zarobljeni izgnanik postane njihovo najsmrtonosnije oružje, on će se pretvoriti u heroja koji će inspirisati ovu ekipu malobrojnih pobunjenika da osvoji vječnost. Glume Keanu Reeves, Rinko Kikuchi, Hiroyuki Sanada, Tadanobu Asano, Kô Shibasaki. Režija Carl Rinsch.

Dramom Vuk sa Vol Strita (The Wolf of Wall Street) genijalni Martin Scorsese ponovno oduševljava adaptacijom biografije intrigantnog brokera. Više, više, više… nikad nije dovoljno! Zasnovan na istinitoj priči, film predstavlja život Jordana Belforta, od njegovog uspona na berzi, velikih zarada i života na visokoj nozi, do pada povezanog sa kriminalom i korupcijom. Glume Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jon Favreau, Jon Bernthal.

Kompletan program Cineplexxa

Cineplexx

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply