Zvjezdice zasijale i oduševile djecu i roditelje

zvjezdicekoncertVeliki broj djece i roditelja uživao je u nedjelju u koncertnoj promociji novog albuma dječijeg hora Zvjezdice Baš je dobro dobar biti, u novim numerama ali i u hitovima uz koje su odrastale brojne generacije, a koje su sa Zvjezdicama otpjevali specijalni gosti Minja Subota i Knez.

Publika je u toku dva termina, u 12 i 18 sati uživala i pjevala zajedno sa Zvjezdicama, a mališani su sa posebnom pažnjom ispratili dešavanja na sceni gdje su se Sunčica Cvijetić, Zvjezdice, Minja Subota i Knez, u toku vrlo zanimljivog igrokaza Rađanje dobrote, borili protiv Olujka Gromovića Groma kako bi otjerali njegove olujne oblake i pomogli da se rodi Dobrota.

Scenario koncertne promocije napisali su Ana Klepić i Dejan Đonović, režiser je Husein Bato Dukaj, a uloge Sunčice Cvijetić i Olujka Gromovića zvanog Grom, povjerene su mladim glumcima Irini Šćekić i Nemanji Jančovskom.

U toku oba koncerta vladala je lijepa atmosfera o čemu su svjedočila i ozarena lica djece i roditelja, a zadovoljstvo nije skrivala ni dirigent hora Zvjezdice, Ana Klepić.

„Prezadovoljni smo, jako srećni i ponosni što smo ovako uspješno realizovali promociju našeg prvog samostalnog albuma. Zahvaljujemo se svima koji su bili na koncertima i pomogli nam u našoj misiji rađanja Dobrote”, kazala je Klepić.

Realizaciju koncertne promocije su pomogli Dječiji savez Podgorice, KIC „Budo Tomović”, Isla pastile, pekara Uniprom, Montenegro Airlines, Ap Print, Primo Design, Ministarstvo ekonomije, Hotel Podgorica, Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina, Muzički atelje Modus, Caffe Pizzeria Fufluns i marketing agencija Incognito.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply