U nedjelju promocija novog albuma Zvjezdica

zvjezdiceNovi album dječijeg hora Zvjezdice Baš je dobro dobar biti, biće promovisan u nedjelju u 12 i 18 sati u velikoj sali KIC-a” Budo Tomović” u Podgorici.

Mališani i njihovi roditelji će u toku zanimljivog igrokaza Rađanje dobrote, imati priliku da čuju sve numere sa novog albuma hora, ali i da nauče koliko je važno da svijet “miriše dobrotom”.

Scenario koncertne promocije su napisali Ana Klepić i Dejan Đonović, režiser je Husein Bato Dukaj, a uloge Sunčice Cvijetić i Olujka Gromovića zvanog Grom, povjerene su mladim glumcima Irini Šćekić i Nemanji Jancovskom. Specijalni gosti su Minja Subota i Knez koji će sa Zvjezdicama otpjevati nekoliko svojih hitova.

„Želja nam je da djeci Podgorice i njihovim roditeljima priredimo sat vremena uživanja u našim novim pjesmama, ali i u kreativno osmišljenom zabavnom programu u kojem će i oni na neki način učestvovati i koji će im pokazati koliko je dobrota važna za svijet i zašto se svi zajedno moramo boriti za nju”, kazala je dirigent hora  Ana Klepić.

Na putu do rađanja Dobrote publika će uživati u numerama sa novog albuma hora Zvjezdice Baš je dobro dobar biti: Kačamak, Skoči kolo, Djeca imaju pravo, Grade moj, Karta svijeta, Zujalica, Rijeke,  Dobrota, In the name of love, Bon-ton, Tata kupa zvijezdu, Šta sve djeca vole, Božićna čarolija i Karta svijeta.

Realizaciju koncertne promocije su pomogli Dječiji savez Podgorice, KIC Budo Tomović, Isla pastile, pekara Uniprom, Montenegro Airlines, Ap Print, Primo Design, Ministarstvo ekonomije, Hotel Podgorica, Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina, Muzički atelje Modus, Caffe Pizzeria Fufluns i marketing agencija Incognito.

Karte su u prodaji po cijeni od 3 eura, na biletarnici KIC-a Budo Tomović.

Dječiji hor Zvjezdice postoji već 28 godina i danas je hor Dječijeg saveza Podgorice. Za sve ove godine rada, hor je iza sebe ostavio zavidan broj popularnih dječijih pjesama, prateći djecu soliste na festivalu Naša radost i učestvujući u brojnim emisijama u proizvodnji Radio Televizije Crna Gora. Hor je u svijet muzike uveo mnoge mališane i iznjedrio veliki broj danas poznatih pjevača i muzičara, koji su osvajali brojne nagrade na dječijim festivalima. Danas hor ima oko 40 članova, odabranih, talentovanih učenika osnovih škola Podgorice. Dirigenti hora su Marko i Ana Klepić.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply