Narednog vikenda Super bebac baby sajam

super bebac MALL copy (2)U Podgorici će 15. juna biti organizovana porodična manifestacija, promotivno-edukativnog karaktera, Super bebac baby sajam, prvenstveno sa ciljem da okupi i razonodi najmlađe i njihove roditelje.

Program manifestacije sačinjen je od animatorskih tačaka, takmičarskih segmenata i modnih revija.

Na centralnom atrijumu ispred Mall of Montenegro-a takmičiće se djeca uzrasta do 4 godine u disciplini Bal pod maskama. Maskirani Super bebci  u kostimima (sami ili uz pratnju roditelja) predstavljaće se komisiji i dobijati ocjene za kostim i nastup.

Pored takmičara  će nastupe imati i klovn, animatori, ekipa koja se bavi oslikavanem lica kao i predškolske ustanove iz Podgorice.

U okviru manifestacije biće održan i baby sajam na kome će se promovisati najbolji dječiji brendovi, oprema za bebe i još puno toga posvećenog bebama, njihovim roditeljima kao i onima koji ce to tek postati.

Organizatori očekuju da će razvijanje „takmičarskog duha“ kroz različite zabavne i edukativne sadržaje, kao i prigodne nagrade za učesnike, privući veliki broj roditelja sa djecom uzrasta od 6 mjeseci do 4 godine.

http://www.youtube.com/watch?v=Snuy5Fnub8Q&feature=youtu.be

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply