Za vikend dvije predstave Gradskog pozorišta

dobrodpinokioDramska scena za djecu Gradskog pozorišta iz Podgorice obradovaće u subotu najmlađe predstavom Dobro drvo, dok će u nedjelju za djecu uzrasta 6+ biti odigrana predstava Pinokio.

Portal Roditelji.me podijeliće po dvije karte za obje predstave najbržem REGISTROVANOM KORISNIKU koji pošalje email na adresu [email protected], sa nazivom predstave.

Dobro drvo je najavljeno za subotu u 12 sati u sali Dodesta, a Pinokio na Velikoj sceni u isto vrijeme, ali narednog dana.

Predstavu Dobro drvo režirala je Lidija Dedović, a glume Mišo Obradović, Julija Milačić i Vjera Nikolić. Za dramatizaciju je zadužena Jelena Milošević, scenografiju Dijana Vučinić, koreograf i asistent režije je Slavka Nelević, kostimograf  Maša Pejović, kompozitor Vjera Nikolić, songove je uradio Dejan Đonović, a izvršni producent je Ana Medigović.

Predstava Pinokio je rađena po motivima poznatog romana za djecu Karla Kolodija, koju je dramatizovala Jelena Mijović, a režirala Snežana Trišić. Dramatizacija poznatog romana za djecu pisana je specijalno za ansambl  Gradskog pozorišta. Autorski tim čine i Darko Nedeljković (scenograf), Aleksandar Radunović Popaj (kompozitor), Milena Đurđić (kostimograf), Slavka Nelević (koreograf) i glumci Jelena Simić, Dejan Đonović, Katarina Krek, Julija Milačić, Pavle Ilić, Ivana Mrvaljević, Goran Slavić, Branko Ilić, Davor Dragojević, Ivona Čović, Sejfo Seferović i Dijana Dragojević.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply