Od subote nova sezona u Avanturističkom parku Lovćen

avanturisticki parkNa Ivanovim koritima u Nacionalnom parku Lovćen, Avanturistički park otvara za vikend novu sezonu i ponovo kreće u još jednu zanimljivu avanturu.

Nova sezona zvanično počinje u subotu, a oba dana vikenda važiće 50 odsto popusta na sve cijene u Avanturističkom parku, u kojem možete koristititi posebne vazdušne staze,  paintball i biciklizam.

Avanturistički park zauzima prostor od 2 hektra na kojem je izgrađeno 7 staza, koje pružaju sportske i ekstremno adrenalinske aktivnosti. Park čini serija vazdušnih staza sa različitim izazovima, namijenjena svim uzrastima i nivoima fizičke kondicije. Posjetioci od 5 do 70 godina, mogu uživati u izazovima traje od 30 do 50 minuta. Svaka staza ima oko 15 raznih igara koje se nalaze na određenim visinama, i svaka je posebno  adaptirana  za različite uzraste.

Svaki korisnik parka dobija neophodnu opremu (pojas, kacigu, rukavice). Bezbjednost i osiguranje je maksimalno i po svim evropskim standardima, tvrde u Avanturističkom parku. Posebna, stručno obučena ekipa svakom korisniku parka objašnjava način korišćenja i primjenu svih igara.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply