Za vikend Kids Fashion Weekend

U šoping-molu Delta City za vikend će biti održana modna manifestacija za djecu i tinejdžere Kids Fashion Weekend, prvi put u Crnoj Gori. Ovu jedinstvenu modnu manifestaciju, zajedno sa Delta City-jem organizuje Afirmativni Centar iz Beograda.

Na svečanom otvaranju vikenda mode za djecu i tinejdžere, 24. novembra u 18 sati, nastupiće poznata pjevačica Ana Bebić, koja će svojim šarmom i veselim repertoarom uvesti publiku Kids Fashion Weekenda u revijalni dio programa tokom kojeg će se publici predstaviti tri prestižna brenda dječje modne industrije: Monnalisa, Chicco i Monsoon Children sa svojim aktuelnim kolekcijama.

Drugog dana vikenda posjetioci će moći da pogledaju revije renomiranih dječjih brendova City moda Kids, Original Marines, Sport vision kids, Sergent Major, Polino i butika In style iz Budve. Prezentaciju na sceni za tinejdžere, zajedno sa manekenima, održaće Kuća mode i ljepote “Zoran”. Program počinje u 17 sati.

Za učešće na Kids Fashion Weekendu prijavilo se preko 400 djece i tinejdžera. Nakon završene obuke, najtalentovaniji mali manekeni imaće priliku da nastupom na revijama ponesu modele renomiranih svjetskih brendova. Za njihove frizure pobrinuće se Kuća mode i ljepote “Zoran”, a za stajling biće zadužena Kristina Bekvalac.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply