Cineplexx slavi rođendan, karte u srijedu 2 eura

cimplexxrodjendan

Bioskop Cineplexx slavi naredne sedmice rođendan, i tim povodom 9. novembra nagradiće vjerne goste sa specijalnom cijenom ulaznice za sve projekcije u iznosu od 2 dva eura. Ista cijena ulaznice će važiti za 2D i 3D projekcije filmova.

Posjetioci će na rođendan bioskopa Cineplexx Delta City moći da pogledaju najaktuelnije filmove sa repertoara, među kojima najnoviju akciju – fantaziju sa Benediktom Kamberbačom u glavnoj ulozi Doktor Strejndž 3D, napeti triler Računođa sa Benom Aflekom u glavnoj ulozi, zatim komediju Genijalci kao i nastavak akcionog filma Džek Ričer iz 2012. godine sa Tomom Kruzom.

Na repertoaru će se naći i filmski hit Inferno snimljen prema istoimenom književnom bestseleru po uzoru na Da Vinčijev kod i Anđele i demone autora Den Bauna, kao i drama Pakao na horizontu koja predstavlja nevjerovatan prikaz najveće ekološke katastrofe u istoriji SAD-a. Gosti će tog dana moći da uživaju i u domaćim filmskim ostvarenjima među kojima će se naći filmovi Jesen samuraja reditelja Danila Bećkovića, debitantski film crnogorskog reditelja Pavla Simonovića Ispod mosta među stijenama i bajka za odrasle Ime:Dobrica, prezime: nepoznato sa Slavkom Štimcem u glavnoj ulozi.

Najmlađi posjetioci će moći da pogledaju animirana ostavrenja Trolovi 3D i Rode, a na repertoaru će biti i igrana komedija za cijelu porodicu Devet života.

Bioskop Cineplexx Delta City će na svoj rođendan početi sa radom ranije, tako da će blagajne biti otvorene za sve posjetioce već od 13 časova.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply