Edukativne igre memorije na poklon osnovnim školama i Dnevnom centru u Budvi

U okviru projekta nevladine organizacije Građanski glas Crne Gore, učenici 19 odjeljenja prvih razreda sve tri osnovne škole u budvanskoj opštini i korisnici Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Biseri dobili su na poklon edukativne igre memorije Upoznaj Budvu.

Kako je saopšteno iz ove NVO, cilj je da mladi Budvani i stranci kojih je sve više u klupama, na kreativan način, uče o gradu u kojem žive, njegovoj bogatoj istoriji, kulturi, tradiciji, prirodi, istaknutim ličnostima i gastronomiji.

“U eri tehnologija koje donose otuđenje, djeca će kroz ovu igru razvijati kognitivne, socijalne, emocionalne i komunikacijske vještine. Igra se sastoji od 42 memorijske kartice sa značajnim motivima Budve, Informatora sa pojašnjenjima motiva i Mape opštinske teritorije sa označenim lokacijama na kojima se isti nalaze”, pojasnili su iz Građanskog glasa Crne Gore.

Edukativna igra memorije je projekat ove nevladine organizacije, koji je podržala i finansirala Opština Budva na javnom konkursu za raspodjelu sredstava za NVO za 2022 . godinu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply