U ponedjeljak razvijamo kreativnost i radujemo se praznicima

Igračkoteka i Razvojni centar, udruženja Roditelji, u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti, naredne sedmice organizuju kreativnu radionicu, u toku koje će djeca uzrasta od 6 do 12 godina praviti autentične novogodišnje ukrase.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

U ponedeljak, 19. decembra, sa početkom u 17.30 sati uslijediće još jedna novogodišnja radionica, koja će biti zajednički kreativni proces studenata i učenika u stvaranju prazničnih ukrasa. Većina ukrasa će biti izrađena od rolne toalet papira, pa će se učenici na taj način upoznati sa raznim mogućnostima recikliranja materijala. Obrađeni karton će oslikati i ukrasiti, svako na svoj način u novogodišnjem stilu. Cilj radionice jeste podsticanje kreativnosti, vježbanje motorike, ali i radovanje novogodišnjim praznicima.

Radionicu vode studenti FVU Milo Dajković, Sara Lakićević, Milica Matović i Marija Raketić sa mentorkom profesoricom mr Mašom Jovović.

Broj mjesta je ograničen na 12.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply