Počinje humanitarna akcija “Zajedno za polumaturante”

Udruženje Roditelji je pokrenulo i ove godine humanitarnu akciju Zajedno za polumaturante, kako bi pomogli porodicama da opreme djecu za proslavu svečane noći.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane donatore da se uključe i podrže akciju donacijom usluga (frizura, šminkanje) ili donacijom odjeće (haljine, pantalona, košulja, tašni, obuće..) i na taj način pomognu djeci da se spreme za proslavu polumature. U akciju se mogu uključiti svi koji imaju mogućnost i želju da doniraju odjevne kombinacije i na taj način pomognu porodicama u stanju socijalne potrebe. To mogu učiniti na više načina – direktnom kupovinom odjeće, uplatom novca na žiro račun udruženja Roditelji, nakon čega će dobiti fakturu za utrošen novac. Zainteresovani se mogu detaljnije informisati na broj telefona (020) 22 10 00 ili putem mejl adrese: [email protected]

U okviru projekta “Zaštita ljudskih i manjinskih prava RAE populacije”, koje podržava Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava, udruženje Roditelji od januara pruža kontinuiranu podršku djeci završnih razreda u dijelu pripreme za polaganje eksterne polumaturu. Oni dva puta sedmično rade zajedno sa svojim mentorima – nastavnicima matematike i CSBH jezika i književnosti uče i obnavljaju gradivo, ali i rade na motivisanosti da nastave školovanje.

“Akcija Zajedno za polumaturante je nastavak jednog intenzivnog tromjesečnog druženja sa grupom sjajnih polumaturanata, u želji da ih  na još jedan način osnažimo i podstaknemo da nastave obrazovanje, i prenesemo im poruku da nijesu sami i da imaju podršku”, kazao je Marko Vujisić iz udruženja Roditelji.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply