Za školske dane birajte udoban i kvalitetan sportski stil

Sponzorisana objava

Početak nove školske godine, bilo da je riječ o polasku u školu ili u vrtić, osim školskog pribora, podrazumijeva i ➡️novu obuću i odjeću za mališane. Raspust im je, osim bezbrižnih trenutaka, odmora, pa i dosađivanja, izgleda donio i nove veličine odjeće i obuće. Iznenadiće vas možda da ih patike koje ste kupili u maju žuljaju, a nogavice i rukavi trenerki, koje već imate u plakaru, su sve kraći.

U periodu godine koji nosi brojne izdatke za kućni budžet, roditelji se najčešće odlučuju za već provjerena mjesta kupovine, u kojima mogu naći više potrebnih stvari, i uz popuste.  

Iako su haljinice i košulje i dalje često izbor za svečani prijem đaka prvaka i djecu iz mlađih razreda, sve više roditelja se opredjeljuje za sportski stil, koji garantuje udobnost, praktičnost, ali i moderne modele kakve djeca vole i rado nose.  

Bez obzira na to da li birate ➡️trenerke, ➡️dukserice, ➡️helanke, ➡️donje djelove trenerke ili nešto iz ➡️ljetnje kolekcije što će poslužiti prvih toplih dana septembra, odlučite se za prirodne materijale. Mame i tate su saglasni da su to uglavnom pamučne stvari koje djeca najviše iznose i koje se rijetko nasljeđuju, jer ih i onda kada su već dotrajale djeca koriste dok se igraju ispred zgrade ili u parku.

Raznovrstan izbor ➡️patika od klasičnih modela, često po nižim cijenama, pa do onih iz najnovijih kolekcija, sigurnija je opcija za kućni budžet jer će duže trajati. I pored toga što ih često napominjemo da čuvaju koliko mogu obuću, djeca su djeca i o tome najmanje vode računa barem do nekog uzrasta.

Osim izgleda koji se dopada djeci, važno je i da budu udobne i praktične za kombinovanje. U istim radnjama neke od ➡️ljetnjih, laganijih varijanti patika mogu biti dobar izbor za časove fizičkog vaspitanja, za koje je potrebno donijeti dodatan par sportske obuće, osim ➡️bijele majce i ➡️šortsa/helanki.

Da, sa školskim aktivostima uporedo kreću i vannastvane – treninzi fudbala, odbojke, košarke, plivanja, baleta… Dakle, još jedan par patika za one koji na primjer treniraju fudbal, ali i ➡️dresovi, ➡️rukavice i slično. Malim plivačima ili vaterpolistima treba da spremite kupaće gaće ali i ➡️naočare za vodu. Za svaki sport je potrebno da se na vrijeme pripremite i kvalitetno izaberete.

U mnoštvu opreme, sigurno će biti potrebno da izaberete i ➡️sportski ranac, kako za trening tako i za školu. Djeca starijih razreda uglavnom ➡️ove rančeve biraju umjesto klasičnih školskih torbi. Za malo mlađe, upravo su ➡️rančevi idealan izbor za vanškolske aktivnosti, koje počinju paraleno sa školom ili za ➡️ vrtić. A da bi bilo manje plača i negodovanja, preporučljivo je što više sjaja i svjetla, da skreću pažnju. Zato se “naoružajte” patikama koje ➡️šljašte i svijetle i nadajte se da će ta vrsta uzbuđenja što duže trajati. Barem dok traje proces adaptacije.

Kako se opremanje vaših predškolaca i školaraca za septembar ne bi pretvorilo u višednevni obilazak prodavnica, osjetite čari porodičnog šopinga odlaskom ➡️u neku od radnji Đak sporta. Predlažemo da se prvo upoznate sa ➡️online ponudom, a zatim i posjetite neki od butika. Na istom mjestu, možete iskoristiti i brojne popuste i povoljnosti prilikom plaćanja.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply