Ove sedmice u Nikšiću plesna i kreativna radionica

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji, za ovu sedmicu su pripremili dvije radionice za djecu od pet do 12 godina, na kojima će savladavati plesne korake, aktivirati mišiće i razvijati kreativnost.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U četvrtak, 30. juna u 18 sati uslijediće plasna radionica pod nazivom Rastimo uz ples, koju organizujemo u saradnji sa školom plesa Art Viva Dance.

Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 7 godina, a vodiće je koreografkinja Tanja Čolević.

Mališani će biti u prilici da se upoznaju sa osnovnim plesnim koracima prilagođenim njihovom uzrastu. Kroz taj vid fizičke aktivnosti će razvijati koordinaciju, motoriku i balans. Steći će novo iskustvo, aktivirati mišiće i zabaviti se uz interesantne koreografije.

U srijedu 29.juna  u 18 sati biće održana kreativno – edukativna radionica pod nazivom Ko živi na dnu mora, namijenjena djeci uzrasta od 6 do 12 godina.

Cilj radionice je podsticanja inovativnosti i kreativnosti kod djece kroz praktičan rad, uz korišćenje zanimljivih materijala. Imaće priliku da razigraju maštu i stvaraju ljetnje uspomene. Uz prijatno druženje sa vršnjacima razvijaće preciznost, motoriku, samopouzdanje i savladati nove socijalne vještine.  Radionicu vodi Mirjana Pejović Bojanić , a broj mjesta je ograničen na 15.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply