Webinar za roditelje – Vrijeme sa djecom, važan je kvalitet, a ne kvantitet

Udruženje Roditelji i portal Roditelji.me organizuju u petak, 24. januara, od 18 sati treći Webinar za roditelje, ovog puta na temu Vrijeme sa djecom, važan je kvalitet, a ne kvantitet. Predavanje će voditi Miloš Bulatović, psiholog i voditelj programa Roditeljstvo za cjeloživotno zdravlje.

Kvalitetno provedeno vrijeme sa djetetom je jedan od najvažnijih elemenata za izgradnju pozitivnog odnosa. Pozitivni porodični odnosi pomažu djeci da se osjećaju sigurno i voljeno. Pomažu vam da se i vi osjećate dobro. Suština nije u tome koliko vremena provodimo sa djecom, već na koji način.

Kako provoditi kvalitetno vrijeme sa djetetom biće glavna tema ovog webinara. Uz to, roditelji će imati priliku da kroz direktnu komunikaciju sa predavačem postavljaju pitanja, iznose dileme i čuju iskustva drugih roditelja.

Webinar realizujemo putem online platforme Zoom. To znači da ga možete pratiti iz svojih domova, ali je važno da se pripremite i preuzmete ovu aplikaciju putem sljedećeg linka: https://zoom.us/support/download. Možete je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće se mogu prijaviti putem email-a: [email protected] ili telefona 020 511 983 ili u inbox Facebook stranice Roditelji.me.

Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Online predavanje organizuje se u sklopu projekta Programi podrške roditeljstvu u zajednici, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Podgorica, Tivat, Kotor, Nikšić i Pljevlja.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply