Najava radionica od 8. do 13. avgusta

Razvojni centar udruženje Roditelji naredne sedmice organizuje dvije edukativno-kreativne radionice namijenjene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, u toku kojih će učiti o važnosti zdrave ishrane i pravljenu zdravih obroka, ali i razvijati memoriju, pažnju, koncentraciju…

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

13937852_10154569699724574_1036563253006940841_o - Copy

U srijedu 10. avgusta u 19 sati počinje 2. radionica Jedimo zdravo-budimo zdravi koja se bavi zdravom ishranom djece. Značaj pravilne i zdrave ishrane naročito dolazi do izražaja u djetinjstvu, kada je u toku i najintenzivniji rast i razvoj. Ako se u tom period djeca hrane zdravo to će predstavljati i osnovu za čitav život ali i prevenciju različitih bolesti do kojih nepravilna ishrana može dovesti. Radionicu organizujemo u saradnji sa Smart Food-om, a vodi je nutricionistkinja Jelena Jovanović. Na radionici će djeca zajedno sa Jelenom praviti voćne salate i sokiće i kroz zajednički rad i igru učiti o nutritivnim vrijednostima voća i zašto je dobro jesti ga. U radionici mogu učestvovati djeca od 5 do 12 godina, a broj mjesta je ograničen na 15.

UčimoKrozIgru

U četvrtak 11. avgusta od 19 sati biće održana nova radionica iz serijala Učimo kroz igru koja je namijenjena djeci predškolskog uzrasta. Radionica ima za cilj da obezbijedi stimulativno okruženje i igre koje će djeci pomoći u razvoju njihove memorije, pažnje, koncentracije kao i vještinama socijalizacije i timskog rada. Teme koje se obrađuju kroz igru su vizuelna pažnja, koncentracija, serijacija, klasifikacija, fina motorika, socijalizacija. Radionicu vode bečelor psiholog Miloš Bulatović, I bečelor psihološkinje Marica Vlahović i Milica Kruščić. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 3 do 6 godina, a broj mjesta ograničen na 15.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply