Nakon Pino Didaktičke kocke, na poklon Pino alat

alat

Nakon Didaktičke kocke koju smo u saradnji sa Skala Monte kompanijom poklonili prošle sedmice, došlo je vrijeme da obradujemo najmanje još jednog mališana i to Pino alatom, koji je večerašnji poklon.

Igrajući se djelovima iz ovog seta dijete razvija sitnu motoriku, koordinaciju pokreta i vještinu komuniciranja sa drugom djecom. Omogućeno mu je da eksperimentiše, improvizuje, oslobođeno je od pravila i mogućnosti greške, što ga opušta i daje mu osjećaj zadovoljstva. Kroz fantaziju oslobađa svoja osjećanja i izražava sebe, pojašnjavaju iz ino igračaka.

Dijete kroz igru angažuje svoje intelektualne kapacitete, vježba pokrete rukama, posebno šakama, vježba koordinaciju oko-ruka, izražava svoja socijalna saznanja, stiče unutrašnju i spoljašnju samostalnost i ostvaruje kvalitativno nov način interakcije sa odraslim osobama iz okoline.

Poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu contact@roditelji.me.

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

Pino igračke su tradicionalne drvene igračke koje otvaraju svijet dječije kreativnosti i mašte, pokreću radoznalost i omogućavaju razvoj intelektualnih, emotivnih i socijalnih sposobnosti djece.

“Prirodne teksture drveta stimulišu dječija čula jer pozivaju djecu da dodiruju, osjećaju i istražuju. One razvijaju maštu i dozvoljavaju djetetu da bude pokretač ideje kako će se i sa čime igrati. Veoma su važne za razvoj motorike, logike i inteligencije djece u ranom djetinjstvu”, kažu u kompaniji Skala Monte koja je njihov zastupnik.

Detaljnije o ponudi Pino igračaka i infomacije o tome gdje ih možete kupiti pročitajte na njihovom sajtu.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply