Nakon Pino Didaktičke kocke, na poklon Pino alat

alat

Nakon Didaktičke kocke koju smo u saradnji sa Skala Monte kompanijom poklonili prošle sedmice, došlo je vrijeme da obradujemo najmanje još jednog mališana i to Pino alatom, koji je večerašnji poklon.

Igrajući se djelovima iz ovog seta dijete razvija sitnu motoriku, koordinaciju pokreta i vještinu komuniciranja sa drugom djecom. Omogućeno mu je da eksperimentiše, improvizuje, oslobođeno je od pravila i mogućnosti greške, što ga opušta i daje mu osjećaj zadovoljstva. Kroz fantaziju oslobađa svoja osjećanja i izražava sebe, pojašnjavaju iz ino igračaka.

Dijete kroz igru angažuje svoje intelektualne kapacitete, vježba pokrete rukama, posebno šakama, vježba koordinaciju oko-ruka, izražava svoja socijalna saznanja, stiče unutrašnju i spoljašnju samostalnost i ostvaruje kvalitativno nov način interakcije sa odraslim osobama iz okoline.

Poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

Pino igračke su tradicionalne drvene igračke koje otvaraju svijet dječije kreativnosti i mašte, pokreću radoznalost i omogućavaju razvoj intelektualnih, emotivnih i socijalnih sposobnosti djece.

“Prirodne teksture drveta stimulišu dječija čula jer pozivaju djecu da dodiruju, osjećaju i istražuju. One razvijaju maštu i dozvoljavaju djetetu da bude pokretač ideje kako će se i sa čime igrati. Veoma su važne za razvoj motorike, logike i inteligencije djece u ranom djetinjstvu”, kažu u kompaniji Skala Monte koja je njihov zastupnik.

Detaljnije o ponudi Pino igračaka i infomacije o tome gdje ih možete kupiti pročitajte na njihovom sajtu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply