Patronažna sestra Sanela Rastoder u četvrtak sa roditeljima

patronazna

Prvi dani sa bebom su period koji donosi veliki broj pitanja i nedoumica za roditelje, a na koji im osim pedijatra najbolje odgovore može dati patronažna sestra, zbog čega će udruženje Roditelji ugostiti u četvrtak, 29. oktobra jednu od njih, Sanelu Rastoder u Roditeljskom kutku u Kidslandu na Starom Aerodromu u Podgorici.

Sanela je patronažna sestra Doma zdravlja Podgorica i odgovaraće na pitanja roditelja koji budu prisustvovali Roditeljskom kutku koji će početi u 18 sati, a govoriće im o svim važnim informacijama koje se odnose na njegu i zdravlje novorođenčeta i bebe u prvoj godini života djeteta.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese roditeljski.kutak@roditelji.me.

Kutak je mjesto u kojem se od aprila 2013. godine jednom mjesečno okupljaju trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, i gdje imaju priliku da razgovaraju međusobno ali i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, a koje su u vezi sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović.

Na pitanja roditelja su odgovarali i ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović, fizioterapeutkinje Biljana Knežević, Petra Bošković, specijalista higijene Zorica Đorđević, alegolog Saida Zejnilović i porodični psihoterapeut Jelena Raičević i endokrinolog Lidija Rakočević.

.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply