U subotu Uskršnje Igrarije: Razigrano tematsko druženje za mališane

Četvrto izdanje Uskršnjih Igrarija, veselog tematskog druženja za djecu, biće održano u subotu, 27. aprila, na trgu centra The Capital Plaza u Podgorici, u organizaciji agencije Memento.

Program će početi u 17.30 sati, a mališani će imati priliku da učestvuju u takmičarskim igrama, tematskoj kreativnoj radionici i da se fotografišu u uskršnjem foto kutku.

“Ponovo smo za mališane pripremili tematske igre po kojima je ovaj događaj prepoznatljiv, pa vjerujemo da će i ovoga puta svi uživati.  Prva igra koju ćemo igrati je Balonasta potraga. Djeca će u timovima tragati za šarenim jajima i djelovima puzli koje ćemo sakriti u bazenu punom loptica i balona. U ovoj igri će nastupiti šest ekipa sa po tri takmičara, dakle ukupno 18 mališana. Druga igra ima naziv Trke veselih zečića, a tokom nje će mališani imati zadatak da, skakutajući u vrećama, dva puta pređu stazu dugu četiri metra. U jednoj trci će se takmičiti šest takmičara, a organizovaćemo šest trka i finale, što znači da će učestvovati 36 mališana. Najuspješniji takmičari će osvojiti nagrade, a pripremili smo i utješne poklončiće za ostale učesnike u igrama”, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

U takmičarskim igrama mogu učestvovati djeca uzrasta od 4 do 12 godina, koje su roditelji uspješno prijavili putem Instagram stranice Dan Sunca. Za ostale sadržaje, radionicu Kreativne majstorije i Uskršnji foto kutak, nema uzrasnog ograničenja, ni prijavljivanja unaprijed, te će oni biti otvoreni za sve mališane koji dođu na događaj.

Mališane će kroz program voditi tim agencije Memento i animatori Rent a party.

Više informacija o Uskršnjim Igrarijama može se pronaći na Instagram profilu Dan Sunca (@dansunca).

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply