Večeras otvaranje Pazara u Podgorici, nastupa hor Zvjezdice

Nastupom dječijeg hora Zvjezdice, večaras u 19 časova na Trgu nezavisnosti u Podgorici biće otvoren Pazar, koji će ove godine biti organizovan na još dvije lokacije – na Trgu Bećir bega Osmanagića i Trgu Svetog Petra Cetinjskog. Program traje sve do 15. januara.

“Uoči 19. decembra imaćemo na raznim lokacijama programe, tako ćemo 17. decembra na Trgu nezavisnosti organizovati koncert Radeta Šerbedžije. Na Trgu Bećir bega Osmanagića 15. decembra biće program Peđe Nedeljkovića i Forte benda. Tu će biti etno zvuci i korisnici kućica koji su vezani za zanate. Na Trgu Svetog Petra Cetinjskog imaćemo program namijenjen djeci. U pitanju su razne škole glume, radionice, naši glumci su dobrodošli. Svakog vikenda imaćemo dječju predstavu”, rekla je v.d. sekretarka za kulturu GLavnog grada Ana Medigović.

Ona je najavila da će 31. decembra od podne na Trgu Svetog Petra Cetinjskog biti izvedena predstava “Džumbus u kancelariji Deda Mraza”.

U večerašnjem programu, osim Zvjezdica, učestvuju bend VIS Teatar, a u 23 sata nastupa DJ Danilo Radusinović.

U okviru ovogodišnjeg Pazara, na Trgu nezavisnosti u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorice, biće organizovana i doček dječije Nove godine. Nakon cjelodnevnog programa, Podgoričane će u novu godinu uvesti Knez.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply