Vozač držao otvorena vrata tokom vožnje, dječak ispao iz autobusa

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti Jug – Odjeljenja bezbjednosti Tivat podnijeli su krivičnu prijavu protiv L. D (52), jer je kao vozač autobusa, držao otvorena vrata tokom vožnje, pa je jedanaestogodišnje dijete koje je stajalo u blizini ispalo, kada je on zaustavio autobus.

Iz Uprave policije je saopšteno da je L. D. iz Tivta, kako se sumnja, 20. oktobra, na dijelu magistralnog puta, u mjestu Župa, izazvao opasnost za život jedne maloljetne osobe stare 11 godina, tako što je kao vozač autobusa za prevoz djece, tokom kretanja držao otvorena vrata. U jednom trenutku dječak je, kako se navodi u saopštenju, prišao vratima sa namjerom da izađe na stajalište i tom prilikom je vozač L.D. naglo stao i zaustavio autobus, usljed čega je maloljetnik ispao iz autobusa i tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede.

“Vozaču autobusa L.D. je izdat i prekršajni nalog jer je držao otvorena vrata prilikom kretanja autobusa, jer je na taj način počinio prekršaj iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima”, naveli su iz Uprave policije.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply