U Tuzima otvorena ginekološka ambulanta, pregledi jednom sedmično

Foto: Dan

U zdravstvenom objektu u Tuzima, koji organizaciono pripada Domu zdravlja Glavnog grada, počela je sa radom ginekološka ambulanta, a pacijentkinje će za sada moći da ostvare ove zdravstvene usluge jednom sedmično.  

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, ambulanta će raditi svakog ponedeljka u vremenu od 15 do 19 časova.

“Menadžment Doma zdravlja Glavnog grada će budno pratiti izvještaje o broju pruženih ginekoloških pregleda, pa će u slučaju potrebe ginekolog ordinirati još nekim danom u sedmici”, navodi se u saopštenju.

Građani se, kako su poručili, mogu informisati i zakazati pregled pozivom na broj telefona: 067/062-495, a to će moći da učine takođe ponedeljkom, u terminu od 15 do 19 časova.

Iz Doma zdravlja Glavnog grada su saopštili da zdravstveni objekat Zeta, trenutno pruža zdravstvene usluge jednog radnog dana u sedmici, zbog manjka kadra, ali uskoro će građanima biti pružena zdravstvena usluga u ovom objektu i dva puta u toku radne sedmice.

“Ovim aktivnostima Dom zdravlja Glavnog grada će građankama opštine Tuzi pružiti kvalitetnu i neophodnu ginekološku zdravstvenu zaštitu”, ocijenili su iz ove zdravstvene ustanove.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply