Novi repertoar bioskopa Cineplexx

Od sjutra će se na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion naći nekoliko novih filmova. Jedan od noviteta koji stiže na veliko platno je Back to Black– filmska priča o legendarnoj pjevačici Ejmi Vajnhaus.

Film prati pjevačicu od početka karijere do revolucionarnog studijskog albuma Back to Black, a ispričan je iz njene perspektive i inspirisan duboko ličnim tekstovima koje je pisala. Upravo će album sa kojim film dijeli naziv biti centralni dio priče o karijeri i životu ove umjetnice. Film predstavlja privatni dio njenog života u tim godinama i na koji način je on uticao na stvaranje čuvenih pjesama.

Osim Marise Abele u glavnoj ulozi, u ostalim ulogama naći će se i Edi Marsan, Lesli Menvil, Džulijet Kauan i Džek O’Konel.

Nakon skoro sedam godina koliko je prošlo od poslednjeg nastavka, 20th Century Studio i reditelj Ves Bol udahnuli su novi život poznatoj priči u nastavku Nova planeta majmuna: Kraljevstvo.

Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun polazi na putovanje tokom kojeg će početi da preispituje sve čemu je naučen o prošlosti i donijeti odluke koje će definisati budućnost kako za majmune, tako i za ljude.

Svi ljubitelji horor filmova obradovaće se novom filmskom ostvarenju Tarot, zasnovanom na romanu Nikolasa Adamsa.

Kada grupa prijatelja bezobzirno prekrši sveto pravilo Tarota- nikada ne koristite tuđi špil, oni nesvjesno oslobađaju neizrecivo zlo zarobljeno unutar ukletih karata. Jedan po jedan, susreću se licem u lice sa sudbinom i završavaju u trci sa smrću kako bi pobjegli od budućnosti koja je prorečena u njihovim čitanjima.

Od nedjelje, 12. maja  pretpremijerno će biti prikazan film Izmišljeni prijatelji, nastao iz mašte reditelja Džona Krasinskog. Film se prikazuje u sinhronizovanoj i originalnoj verziji sa titlom.

Film govori o djevojčici koja otkriva da odjednom može da vidi svačije izmišljene prijatelje i šta radi sa tom supermoći, dok se upušta u magičnu avanturu ponovnog povezivanja zaboravljenih izmišljenih prijatelja sa njihovom djecom. U filmu glume Rajan Renolds, Džon Krasinski, Kejli Fleming, Fiona Šo, a čudesnim jedinstvenim likovima koji odražavaju nevjerovatnu moć dječje mašte glasove pozajmljuju Fibi Voler-Bridž, Luis Goset Džunior, Stiv Karel i mnogi drugi.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply