U Zvjezdanoj dolini i ovog ljeta kamp za djecu

Sponzorisana objava

U Zvjezdanoj dolini u Andrijevici i ovog ljeta biće organizovan kamp za djecu školskog uzrasta, a roditelja mogu do 10. maja prijaviti djecu za jedan od dva ponuđena termina.

Nakon veoma uspješnih kampova prethodne godine, organizatori najavljuju još jedno ljeto ispunjeno avanturom i nezaboravnim iskustvima za najmlađe goste.

“Ove godine djecu očekuju nova iskustva, mogućnosti za istraživanje, stvaranje prijateljstava, učenje novih stvari i naravno puno zabave. Kamp će i ove godine biti koncipiran tako da djeca sigurno i sa radošću uživaju u prirodi, kroz igru, sport, umjetnost i mnoge druge aktivnosti prilagođene njihovim interesima i potrebama”, navode iz Zvjezdane doline.

Po želji roditelja, ove godine djeca mogu boraviti u kampu u dvije grupe- od 17. do 21. juna i od 24. do 28. juna.

“Planiramo ljeto puno smijeha, radosti i nezaboravnih trenutaka dok zajedno gradimo sjećanja koja će trajati zauvijek”, poručuju organizatori kampa.

Tokom boravka, za djecu će biti organizovane likovne i literarne radionice, u saradnji sa slikarkom Dejanom Dekart (@de.k.art). Ova umjetnica ima bogati iskustvo u radu sa djecom, a pored toga što je radila u vrtiću I imala individualne časove sa njima, radila je i kao medicinska sestra.

“Dejana je član naše porodice i osoba od povjerenja, koja će biti sa nama u toku trajanja cijelog kampa. Djeci će se pridružiti i iskusni pčelar koji će ih sprovesti kroz svijet pčela. Kroz interaktivnu prezentaciju, djeca će imati priliku da uče o važnosti pčela u ekosistemu i očuvanju prirode, o životnom ciklusu pčela i tome kako se proizvodi med”.

Tokom kampa, učesnici će zajednički pripremati i hranu za piknik. Na taj način, kroz pripremu ukusnih zalogaja, najmlađi razvijaju vještine timskog rada i kreativnosti.

“Nakon toga, slijedu organizacija piknika, gdje će djeca uživati u prirodi, druženju i degustaciji hrane koju su sami pripremali. Tokom trajanja kampa planirane su brojne aktivnosti, poput izleta do doline Grebaje, boravka u prirodi, šetnji, društvenih igara, druženja uz logorsku vatru, gledanja filma, večeri zabave (karaoke, ritmika, gluma), posjete djece iz KUD Komovi i zajedničkog druženja”, kazali su iz Garni hotela i glampinga Zvjezdana dolina.

Cijena, koja podrazumijeva pet dana boravka u kampu i četiri noćenja, sve radionice i aktivnosti, smještaj i hranu ( tri glavna obroka i dvije užine) kao i prevoz, iznosi 235 eura. Za drugo/treće dijete iz porodice cijena se umanjuje za deset odsto. Uplatom u iznosu od 30 odsto od navedene cijene potvrđujete boravak djeteta, a to će ujedno biti i prva rata. Ostatak možete uplatiti prije dolaska djeteta ili izdijeliti u još dvije rate do kraja maja i do početka kampa. Više informacija zainteresovani mogu pronaći na ovom LINKU.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply