Uzbudljiva radionica za mlade ljubitelje rok muzike

Mladi ljubitelji rok muzike, uzrasta od 15 do 19 godina, mogu se do petka, 22. septembra, prijaviti za besplatnu online radionicu, koja će biti organizovana 2. oktobra.  

Rockin’ History radionica ima za cilj da poveže mlade ljude iz tri države bivše Jugoslavije (Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Makedonija) koji vole ovu vrstu muzike.

Polaznici će imati priliku da otkriju dublje tajne uzbudljive istorije ex-yu rok scene i saznaju zašto je ona od suštinskog značaja za njihovu lokalnu zajednicu.

Takođe, razgovaraće sa renomiranim stručnjacima iz ove oblasti i imati priliku da čuju priče o najvećim rok izvođačima iz našeg regiona.

“Rockin’ History online radionica donosi uzbudljivo putovanje kroz istoriju ex-yu rok muzike, što je prilika koju ne smiješ propustiti. Na radionici ćeš upoznati i razgovarati sa pripadnikom ove industrije. Imaćeš priliku da naučiš kako da održiš pravi intervju, a onda i da intervjuišeš upravo tog muzičara! Intervju ćeš kasnije moći da pogledaš sa svojim prijateljima na našem YouTube kanalu! Tvoj vodič kroz ovu uzbudljivu rock avanturu biće Tosho Filipovski – istraživač, novinar i muzičar, poznat po autorstvu Prve makedonske rock enciklopedije”, navode organizatori.

Svi učesnici biće nagrađeni certifikatom i dvogodišnjim članstvom u Ex-Yu Rock Centar fan club-u. Više informacija o njihovom muzeju u Sarajevu zainteresovani mogu pronaći na njihovom sajtu i
društvenim mrežama.

Podatke za učešće u ovoj radionici mogu se poslati do petka popunjavanjem prijavne forme.

Ova uzbudljiva rock putovanja za mlade su dio projekta “Rock for Unity”, koji se realizuje u saradnji digitalne agencije Alicorn, nevladinog udruženja “Ex-Yu Rock Society” iz Bosne i Hercegovine i nevladinog udruženja “Eurothink – Centar za evropske strategije” iz Sjeverne Makedonije, uz podršku Evropske unije.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply