Uživajte u kupatilu kao u spa centru

Sponzorisana objava

Opremanje doma ne odnosi se samo na izbor namještaja, već važan segment predstavljaju i dekorativni predmeti, ali i tekstilni proizvodi koje koristimo svakodnevno u kuhinji, kupatilu, spavaćoj sobi… Izbor ovih artikala može biti presudan za kompletnu sliku enterijera, pruža nam priliku da osvježimo životni prostor i kada poželimo napravimo promjenu.

Kupatilo je mjesto naše intime, pa ga je zato i važno opremiti po svom ukusu. Iako je najznačajnije za kakvu ćemo se keramiku i sanitarije odlučiti, ne treba zaboraviti na sve one detalje u kojima uživamo. Samo nekoliko ➡ peškira, u vašoj omiljenoj boji, uredno složenih na polici ili u korpi, učiniće ovu prostoriju prijatnijom.

Osim dizajna i boja, važno je obratiti pažnju i na materijale, presudne za kvalitet. A kada je riječ o ➡ kupatilskom tekstilu pamuk je i dalje bez premca.

Mekoća i prijatnost nijesu jedino što nam pamučni peškiri omogućavaju, već smo sigurni da ćemo njihovom upotrebom eliminisati svaki mogući rizik od alergijski iritacija. To je posebno važno kada su u pitanju djeca, čijoj nježnoj koži je potrebna posebna njega.  

Proizvođači su otišli korak dalje, pa na tržištu, u bogatoj ponudi kupatilskog tekstila, sada možemo naći i pamučne peškire sa dodatkom bambusa.  Mekoća, nježnost i odlična moć upijanja velika su preporuka za ove proizvode, a o ugođaju najbolje govore utisci kupaca: Osjećaj je kao da ste u najboljem wellness, spa centru ili hotelu! Ako izaberete i ➡ kvalitetan bade mantilom, uživaćete u svakom trenutku koji provedete u kupatilu.

Koliko dugo će peškiri biti mekani i imati dobru moć upijanja ipak zavisi i od nas samih, odnosno od načina na koji ih održavamo. Dovoljno je samo pratiti uputstva proizvođača o preporučenim temperaturama pranja i načinu sušenja i možemo biti sigurni da će nas dugo služiti.

Ljetnje čišćenje zaliha u Vitapuru, uz popuste do 50 %, uz dodatnih 20 % niže cijene na pojedine artikle, prilika su da osvježite izgled svog doma, a pravo je vrijeme da svojoj porodici  darujete i nove peškire za plažu. I u tom slučaju neka vaš izbor bude pamuk, jer mekoće i nježnosti nikad dosta.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply