Naredne sedmice radionica o dojenju sa vršnjačkim savjetnicama

Vršnjačke savjetnice za dojenje udruženja Roditelji organizovaće 1. avgusta radionicu namijenjenu trudnicama, mamama i tatama i svima onima koji su podrška dojenju, u parlku kod Dvorca Petrovića na Kruševcu u Glavom gradu.

Ovo je jedan od načina kako će Udruženje obilježiti Svjetsku sedmicu dojenja, u čijem fokusu je ove godine jačanje kapaciteta svih zaduženih da štite, promovišu i podržavaju dojenje na svim društvenim nivoima. Oni čine topli lanac podrške dojenju. Cilj je informisati, obrazovati i osnažiti ciljne javnosti, u koje spadaju vlade, zdravstveni sistemi, poslodavci i lokalne zajednice a treba da jačaju svoje kapacitete za stvaranje i održavanje optimalnog okruženja za podršku dojenju u post-pandemijskom svijetu.

Za učesnike u radionici pripremljeni su pokloni i iznenađenja, u saradnji sa Mustelom, Tomme Tippee, WaterWipes, Uriage Montenegrom, Apotekom Meditas, S press +, Nativom d.o.o, Weledom i Sebamedom. Radionica počinje u 19 sati.

“Ponesite sa sobom dobro raspoloženje, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa priremama za dojenje, i time šta da očekuju u porodilištu i kod kuće”, poručuju savjetnice.

Udruženje će za buduće roditelje i one koji to već jesu, a iz ostalih su opština, u toku Svjetske sedmice dojenja organizovati i online radionicu, o čemu će detalje uskoro saopštiti.

Osim toga na Instagram stranici @dojenjeuzpodrsku organizovaćemo posebnu nagradnu igru za koju su nagrade obezbijedili Osmi Red-D i Medela.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply