Interaktivne igre za osnovce u nikšićkoj Igračkoteci i Razvojnom centru

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji, ove sedmice okupiće djecu uzrasta od  pet do 12 godina. Interaktivnim kreativnim igrama bogatiće vokabular i učiti o značaju volontiranja.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U srijeda 23. februara sa početkom u 18 sati organizujemo novu radionicu pod nazivom Govorom mi kaži, koju će voditi specijalista pedagogije Milica Vujović. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 8 godina.

Kreativnim jezičkim igrama djeca će imati mogućnost da razvijaju svoj govor, bogate vokabular i proširuju svoju maštu osmišljavanjem novih sadržaja. Kolektivni produkt mašte djeca će materijalizovati kroz kreativni dio radionice, koristeći se tehnikama crtanja, lijepljenja, bojanja…

U četvrtak, 24. februar u 18 sati biće održana radionica Svijet malih volontera, koja je namijenjena djeci uzrasta od 7 do 12 godina.

Na radionici, prijavljena djeca imaće priliku da kroz interaktivni kviz, igre i razgovor saznaju šta je to volontiranje i koji je značaj volonterskih aktivnosti. Biće riječi o motivaciji da i sami pomognu nekome, empatiji, jednakosti i širenju svijesti o manjinama. Bavićemo se i idejama kome i kako oni mogu pomoći I tako dati doprinos društvu u kojem žive. Radionicu će voditi studentkinja sociologije Jana Raičević.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply