Novi Kutak uživo sa Milicom Beladom o odnosu sa tinejdžerima

Zašto se roditelji i njihovi tinejdžeri uglavnom slabo razumiju i šta majke i očevi treba da znaju pokušavajući da izgrade kvalitet odnos sa djetetom, imaće priliku da saznaju u srijedu, 15. jula u toku Roditeljskog kutak uživo sa psihološkinjom i porodičnom psihoterapeutkinjom Milicom Beladom.

Ona će od 18 sati, u liveu na Facebook stranici portala Roditelji.me sa roditeljima razgovarati o tome kako da razumiju promjene koje se zbivaju na putu odrastanja njihovog djeteta i prihvatajući ih, lakše uspostave dobar odnos sa svojim tinejdžerom.

Koliko često ste se “uhvatili” da, gledajući svog tinejdžera, mislite na to kako je do prije godinu – dvije život s njim bio znatno ljepši i lakši? Ili ste, kada vas tinejdžer naljuti svojim novim “ispadom”, pomislili kako ste vi bili puno pristojniji i kako nikada ne biste pokazali takvo nepoštovanje prema svojim roditeljima? Zašto tako reaguju i kako oni čuju i vide roditelje saznaćemo od srednjoškolki Milice Radinović i Valerije Cavnić koje će biti specijalne gošće Roditeljskog kutka uživo.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji godinama mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe kao i razvoja djeteta.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply